| deyutzzza a întrebat:

De unde pot sa cumpar plasturi speciali pentru puncte negre(mentionez ca sunt din cluj)

Răspuns Câştigător
| Vali87 a răspuns:

De la Sensiblu, banuiesc ca sunt farmacii Sensiblu in Cluj sau de la Dona. Vezi ca la sensiblu sunt plasturi de la BOOTS pentru pct negre si pentru fata dar am inteles ca nu ar fi cine stie ce, dc ai puncte negre mai multe si mai adancite in piele, plasturii aia nu sunt buni, dai banii degeaba. Mai degraba incearca niste creme pe baza de retinoizi dar sunt ffff agresive mai ales acum primavara vara sau pe baza de acizi de fructe gen acid glicolic.
Bafta!

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Trebuie sa iei 350gr. de miere,150gr. aloee ,150gr.lamaie.Aloea si lamaia le treci prin masina de tocat carne.Intrun borcan cu capac filetat amesteci toate ingredientele si mesteci zilnic timp de 10 zile.Dupa aceia seara inainte de culcare dai pe fata si asteptei sa se usuce .Dimineata te speli pe fata numai cu apa rece si sapun.Bafta!

| cat a răspuns:

De al raionul de cosmetice din Kaufland, Real, Carrefour sau DM. Nu stiu caredin magazinele astea sunt in Cluj din cauza asta am dat mai multe variante.