| Tany17 a întrebat:

De vreo 2 luni sunt singura, fara prietene.Prietena mea cea mai buna ma tradat, si a folosit toate secretele mele ca sa ma distruga.De atunci practic in fiecare seara ma gindesc la asta si lacrimez.Am linga mine parintii si iubitul meu. Unii imi spun sa ma razbun, sa-i arat cum e sa suferi.Voi ce credeti? ce ar trebui sa fac? cum sa trec peste?

Răspuns Câştigător
| MateiT a răspuns:

Un lucru e cert, daca te razbuni sau ataci nu ai cum sa treci peste asta, doar sa devii mai amara
Razbunarea e promovata de cei slabi si distructivi, mici si negri inchisi in cochilia lor. Imi pare rau dar asta e adevarul
Cat despre ce ai putea face... nu poti 'face' ceva neaparat, dar poti sa explorezi, sa vezi ce inseamna pentru tone ce a facut ea, de ce simti aceste lucruri, care sunt adevaratele motive pentru care te doare asa tare. In felul asta afli cine esti si ce vrei, iar toate intamplarile astea din vietile noastre ne fac mai puternici. Las=o pe prietena care te-a tradat, nu-ti pierde timpul, las-o in trecut si pe ea si impulsurile de razbunare, si fa ceva constructiv care te ajuta sa procesezi toate sentimentele astea grele
Mult succes

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu te razbuna, si-ti spun din experienta fiind eu insami o persoana destul de razbunatoare. Hai sa-ti explic si de ce:
1. Gandindu-te tot timpul cum sa te razbuni iti vei induce tie o energie nagativa care-ti ia pacea personala si linistea
2. Daca te razbuni pe ea va simti nevoia si ea la randul ei sa-ti faca un alt rau inapoi, apoi iar tu si tot asa va fi un cerc vicios de emotii negative
3. Nu stiu daca karma asta chiar e reala dar uneori in viata mea s-a resimtit. Am avut si eu o persoana care mi-a facut rau cumva si nu doar mie, ci si altor persoane si crede-ma ca a primit ce merita putin mai tarziu. Doar asteapta sa vezi cum o pedepseste viata pentru raul facut alteia. Sunt sanse maricele ca la anul eventual sa auzi si tu de la o alta fata despre un secret rusinos al asteia. Just wait and see

| Aasdfghj a răspuns:

Ar trebui sa iti vezi de treaba ta si sa inveti o lectie foarte importanta. Nu spune orice oricui. :p Prietenii vin si pleaca, o sa vezi. Cati ani ai?

| GoldenZenith a răspuns:

De ce sa te răzbuni? Lasa viața sa își urmeze cursul. O sa vezi că roata se întoarce. Nu te mai consuma și data viitoare ai grija cum îți alegi prietenii.

| weloveit a răspuns:

Buna,te inteleg perfect. stiu prin ce treci,pentru ca si eu am trecut prin aceeasi situatie. Daca ai aproape familia si prietenul,profita la maxim de acest avantaj,pentru ca nu multi il au! in legatura cu prietena ta,nu trebuie sa te razbuni, las-o sa faca cum considera ea, pentru ca la un moment dat roata se va intoarce si ea singura va veni la tine, iar tu vei avea parte de cineva mult mai bun si care sa ti fie alaturi. Totul in viata se rezolva, nu uita prietenii vin si pleaca, pe cand familia nu!