| MyNameIsGiovana a întrebat:

De vreo doua saptamani am pe nas cosuri si le urasc.recunosc am mancat alaltaieri popcorn, alune si ola si recunosc ca nu le fac bine aasemenea mancaruri.ieri am mai mancat gratar si pizza.pana acum nu am pus gura pe chipsuri. am mancat miercuri doar. deci nu imi mai trec.

ma dau cu spirt flocinoloi si isotrexin, cu masti adica cu fructe si ce prind de prin casa: castraveti, cirese, visine, nectarine, cartofi....nimic!crying ce as putea face sa imi treaca? am trei mari si inca vreo 20 mici!

7 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Nu te mai da cu toate prostiile. Lasa tenul sa respire. Mai ales ca dai cu spirt, usuci tenul, apoi aplici flocinolon si il hidratezi. il faci praf.

Spala-te de 2 ori pe zi pe fata cu ceai de musetel sau de coada soricelului si vor trece in cateva zile. Fructele si legumele se mananca, nu se fraca pe cosuri!

| Matt24 a răspuns:

Fa-ti masti cu argila si suc de lamaie/rosii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă-ți o infuzie cu ceai de mușețel, o să-ți treacă repede!

| MyNameIsGiovana explică (pentru anonim_4396):

Cum adica infuzie?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MyNameIsGiovana):

Încălzește ceaiul de mușețel, cât e fierbinte, stai cu fata deasupra acelor aburi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
De asemenea ai grija si la alimentatie, hidrateaza-te corespunzator.
Te pup!

| Lavlav a răspuns:

Daca sunt coapte le spargi, si poti pune pe ele pasta de dinti, cea mai mentolatawinking, la mine da roade