| buburuza_7398 a întrebat:

De vreo luna si jumatate, imi ies pe picioare de la genunchi in sus, un fel de cosuri... mici si rosii fara prurit! Se coc singure si raman semne de la ele sad! Apoi imi apar altele, si tot asa! Ce pot sa fac? sad

6 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Este un pic cam ciudat sa se intample asa ceva ci pielea ta mai ales pe picioare.Eu ti-as sugera sa-ti dai cu creme "AntiCosuri"pe picioare si asa poate vor disparea.Cremele nu prea conteaza important este sa fie de scaparea cosurilor. Poti intreba la farmacie despre problema ta si despre ce creme ar trebui sa iei si ei te vor ajuta mai mult.
Succes!

| Sky_6013 a răspuns:

Şi eu am avut aceste coşuri. Nu te speria. Ele vine ori de la o alergie sau de la creşteri hormonale. Eu, ca să imi treaca, mi-am dat în fiecare seară cu o cremă specială NIVEA pentru picioare şi într-o lună două au dispărut. Sper că te-am ajutat

| mada_6524 a răspuns:

Asa aveam si eu. si am folosit crema de corp dove. la mine a functionat. sper sa te ajute

| buburuza_7398 explică:

Nu, nu e de la epilat!

| Oanix a răspuns:

Te faci cumva cu bigul pe picioare? se poate sa te iriti de la acea lama a bigului:( un vot plz http://superfete.cancan.ro/Concurenta-11152/

| Aida_2733 a răspuns:

Du-te la un dermatolog. El te va explica ce se intampla.