| IsiR a întrebat:

De ziua mea nu vreau sa vina o prietena dar ea m-a invitat la ziua ei si pur si simplu nu vreau s-o invit, daca n-o invit ea se va supara foarte tare si nu vreau sa ne certam... ce sa fa? funda + vot!

5 răspunsuri:
| Dennisaa a răspuns:

Nu o inviti. iti ceri scuze si ii spui ca nu puteai sa o inviti fiindca nu te`au lasat parintii tai sa inviti un anumit numar de persoane, pe care tu deja l-ai depasit. Dar de ce nu vrei sa o inviti. Spune`mi motivul ca sa imi fie mai usor sa te ajut. Asa asi putea sa iti spun o gramada de chestii dar nu te`ar ajuta cu nimic. Sunt sigura ca s-a intamplat ceva in trecut sau ea ti-a facut ceva care te-a deranjat de nu vrei sa o inviti...

| alyna_6333 a răspuns:

Ar trebui sa o inviti, daca si ea te-a invitat, sau pur si simplu nu te duci la ziua ei, inventezi o scuza, apoi nici tu nu o vei invita la ziua ta. funda?

| MaDroghezCuFericire a răspuns:

Dar de ce sa nu o inviti aveti ceva de impartit ori va rezolvati problemele sau daca nu atunci nu ati e prietena daca nu vrei sa o inviti si ce daca ea tea chemat pe tine ai spui in fata fata daca tu nu ma suporti dce sa ne mai vedem

| DayByDay a răspuns:

Pai de ce nu vrei sa vina la ziua ta?

| IsiR explică:

Pai sunt sigura ca (ea barfeste si) va strica petrecerea...