Nu este "naspa" deloc. Daca nu iti place de ce ti-ai facut cont? Sau daca ti se pare "naspa" cine te pune sa te loghezi si sa pui intrebari? Jesus!
pa, pa.
Pt ca nu stii tu sa scrii . daca este asa " naspa" de ce ti'ai mai facut cont?
Ca bine zice Laura.
Inainte sa intrii pe un site, macar incearca sa nu te faci de ras.
De ce *, site*.
Asa ca sa stii pentru viitorul tau.
Numai intra pe site-ul asta, pe bune.
Pai de ce ti se pare tie naspa? Poate din cauza oamenilor care scriu gresit dar dupa cum ai scris tu, n-as prea crede. Poate din cauza ca scrii gresit, oamenii fac misto de tine, nu te ajuta.Acum,depinde, mie una nu mi se pare naspa.
Pai daca tie ti se pare naspa... mie nu mi se pare oricum. Este un site in care poti pune o intrebare sau poti cere o parere, si vei primi un raspuns. Sau poti ajuta alte persoane cu un raspuns la intrebarea lor.
Mai gandeste'te. Nu este "naspa".
Personal, nu mi se pare "naspa" ( asa cum spui tu). De ce crezi asta? Adica oamenii pun intrebari care ar trebui sa fie pertinente, la obiect, logice si cat mai inteligibile, iar comunitatea TPU incearca sa le intinda o mana de ajutor, oferindu-le un raspuns folositor.
Pentru ca nu au o rubrica speciala pentru pitipoance analfabete ca tine Daca nu iti place ce mai cauti pe el?
Esti o diva si noi suntem naspetii. Welcome to : Naspa Land.Ai mila de noi, taranii, ca am indraznit sa ne ridicam ochii spre faptura ta mirobolanta.
Daca nu iti place nu mai sta pe el si nu mai pune intrebari fara nici un sens ca asta
De ce? Pentru ca uni nu apreciaza ca acesta este un site in care poti ajuta niste oameni, poti pune intrebari.Ar fi naspa din cauza celor care pun intrebari aiurea si rapunsuri care nu ii ajuta pe oameni.
Mai intai sa inveti sa scrii si apoi poate poate o sa reusesti sa pui si intrebari care sa aiba macar 1 gram de inteligenta