Buna! O sa para prostesc, dar urasc injectiile! Cand vad una, imi vine sa o iau la fuga. Deci : injectii, paianjeni, de cainii care se uita ciudat si apoi incep sa latre!
Mi'ar fi frica de singuratate absoluta.
Si de ala...cum ii spune Chuck Norris .
Paienjeni... ii urasc.chiar nu ii suport si daca vad unu tip cat ma tine gura imi mai este frica de analize adica de injectii. mi-e frica pur si simplu...si de dentisti :-ss
De acul de la injectie.
Cand imi fac analizele imi trag mana o dau iar, o trag si tot asa pana incepe aia sa zica :Haiii odata!
Si o dau pana la urma.
Cel mai mult imi este frica cand imi da cu spirt sa dezinfecteze.
Atunci transpir toata.
bye
Baa, ing cand cainii se uita ciudat, uita-te mai ciudat la ei si o sterg.
Ba de Dumnezeu mi-e frica si mie, ca daca se coboara cumva la noi, ne zboara frate pe toti, ca santem cu musca pe caciula
Nu as putea ca imi e frica foarte tare de ceva sau de cineva.Toate temerile mele sunt doar niste plasmuiri ale imaginatiei.
Totusi nu vrea sa vad in apropierea mea papusi.Nu imi plac si ma cam sperie
Nu mi e frica de injectii(nici nu prea am facut in viata in afara de vaccinuri clasice), nu mi e frica de dentist, de cancer, de singuratate, de cutremure sau calamitati, de apa, de foc, de gripa porcina sau aviara, de moarte, dar cu groaza ma gandesc si mi e frica gel mai tare de varsta l care nu voi mai putea face dragoste cu o femeie, de acel moment in care te vei uita la barbatie si pur si simplu nu mai poti face nimic(e ceva care se intampla inevitabil la o oarecare varsta, dar nimeni nu se gandeste, eu DA)!
Sa fiu singura, fara nici un prieten, fara familie, asta mi se pare cel mai important... daca te sustine cineva(mai ales familia)cred ca poti trece peste restul lucrurilor...
Cel mai mult mi frica de oameni prosti eu nu stiu ma sperie foarte mult
totusi in lumea asta mai trebuie sa si gandesti un pic
De dentist(normal); numai cand aud polizoru' mor x(
Si de Dumnezeu
Atat
Bye-bye