Uite si eu am crezut la fel,dar nu mai cred asta viata are si ea partile ei bune si rele,recunosc ca de multe ori in viata avem dezamagiri,neplaceri sau tristete dar toate astea sunt trecatoare, fiecare om in viata trebuie sa aiba momentele sale fericite nu fi posomorata asa gandesti acum dar mai asteapta putin iti vei da singura seama ca am dreptate, bye!
Sincer sa zic avem un ghinion ca traim in aceasta epoca cand totul s-a dat peste cap sunt timpuri grele si viata ne joaca feste vrem sau nu.
Pentru ca asa o vezi u...incearca sa iti schimbi parerea dsp ea si va fi mul mai buna
Asa e ea dar cand viata e dura cu tine mereu sa te astepti la ceva frumos dupa si chiar daca nu se intampla asa trebuie sa incerci sa zambesti, sa-i razi in fata... Sper ca te-am ajutat!
P.S.Viata nu e mereu roz, iar la cei la care viata mai e si dura sunt cei mai de seama oameni
Salut!
Din cauza acelor oameni cu functie in Stat. Care se gandesc nu-mai la ei si sa le fie lor bine. Si Din cauza asta a intrat Romania in Criza si vor mai urma si alte chesti...
Pentru ca asa o vezi tu. Totul tine de perspectiva. Ex: poti sa privesti ploaia ca pe ceva depresiv dar unii o vad ca pe un lucru linistitor si benefic dar in esenta ploaia nu se schimba, e aceeasi dar e privita din alte perspective. Sau poti sa privesti sinuciderea lu Hitler ca pe o tragedie pentru ca reprezinta moartea unui om sau ca pe un motiv de veselie absoluta pentru ca am scapat de antichrist Concluzia ar fi ca viata e usoara daca invatam sa controlam realitatea in care traim
Intotdeauna se va gasi ceva in viata asta care sa ne faca sa suferim... asta este. sunt zile cand totu merge ca pe roate iar altele cand iti vine pur si simplu sa mori...cum am mai spus: asta este. poti trece peste momentele grele cu ajutorul prietenilor sau cei apropiati pentru ca ei or sa gaseasca o modalitate sa te faca sa zambesti:*
Nu privi asa viata intr-un lucru rau este si un lucru bun,, intr-un lucru bun este si unul rau...
BUCURROBERTA întreabă: