Nu sunt suspecte deloc, adica nu in sensul ca ti-ar putea crea probleme.
Oricum baiatul nu era nici de la Serei nici de la ANAF
Nici nu cred ca era cineva cu escrocherii ca nu vindea si nu cumpara aparent nimic!
din punctul meu de vedere nu are ce sa faca cu datele furnizate
Insa pe viitor numai oferiti informatii celor care vin prin usi.
Eu cred ca au acoperire caci o fac in cadrul unei societati, ei sunt cei care fac munca de teren asemanatoare cu ce fac aia care suna lumea de la call centere! Dar ca sa nu stati cu frica nu le mai oferiti nicio forma de informatie pe viitor
De ce zic ca au totusi acoperire?
Pai daca vin asa la usa unui chestor de la MAI, fara sa stie cine este acela? si acela se legitimeaza cine este, eventual suna si 4 subalterni sa vina la locatia lui, iar aceia vor veni in maxim 2 minute ca sefu e in pericol
Pe unde mai scoate camasa unul care ar veni sa faca statistica pe la usi, daca el ar fi infractor?
Bravo, ai dat toate detaliile ca hotii sa stie cand sa te verifice cu telefonul daca esti acasa si sa poate intra sa va fure ce aveti in casa.
Ma gandesc ca poate o sa fiu jefuita, din cauza intrebarilor de cate tv uri am etc
Ce hot ar fi asa de prost sa vina sa se arate la fata inainte sa te fure?
La astfel de chestionare minorii nu au ce raspunde, ci doar adultii. Data viitoare nu mai deschide usa, daca e important vor reveni, daca nu, nu.
In principiu nu cred ca e nimic serios ca sa iti faci probleme dar pe viitor nu mai furniza asemenea detalii. Why? deoarece din raspunsurile la intrebarile acestea se furnizeaza in esenta detalii despre:
1. Cate persoane sunt in casa= "Cate persoane sunt intr-o locuinta si cam ce sanse ar avea sa riposteze la un jaf daca ii nimerim acasa."
2. Televizoare/telefoane= obiecte de interes material ( au sau nu au astia ceva de furat? )
3. Orele de functionare a obiectelor electronice= "cat timp intr-o zi ii gasim pe astia la locuinta in afara orelor de somn."
4. Initialele= "astia sunt aia cine credem noi sau sunt altii pe care nu-i cunoastem?"
Oricum, zici ca era un "baietel" cam ciudat sa trimita vreo asociatie copii pe teren pentru munca de statistica. Nu s-a legitimat si el? Nu a zis macar din partea carei companii bate aiurea la usi sa interogheze lumea?
Mi se pare ca am auzit ceva de genul odată..copii sunt puși sa faca așa de alții ca sa te pot jefui.Nu sunt sigură.Dar nu te speria, sigur nu se întâmplă nimic.