| Adodo a întrebat:

Deci... acum 2 seri ma plimbam cu rolele cu prietena mea. Ne-am oprit pe o banca unde erau 2 tipi iar unul din ei se uita insistent la mine. M-am uitat si eu si am inceput sa rad si a ras si el.
A doua zi cand ne-am vazut m`a intrebat mai multe chestii "gen cati ani ai? unde inveti? " si apoi cand am plecat mi-a zis ca pentru varsta mea arat prea bine.
Apoi m`a intrebat cine este prietena cu care ma plimbam.
M-am uitat ciudat dar fara sa vreau si a inceput sa rada si a plecat.
Ce vrea de fapt de la mine?

Răspuns Câştigător
| GeorgiV a răspuns:

Bună! În primul rând o prezentare nu se începe cu deci, iar în al doilea rând părerea mea este că tipul te place! A zâmbit, i-ai atras atenția, a intrat în vorbă cu tine, îl interesezi (arăți bine, te place, te vrea, te-ar știi tu... și poate că ar vrea mai mult- depinde de gen, de tine, de cum evoluează lucrurile).
Faptul că a râs, la sfârșit, poate fi datorită faptului că ai fost funny, copilă, simpatică, și puțin geloasă, în acest fel convingându-se că îl placi (altfel nu te-ai fi uitat ciudat trădând probabil o urmă de ciudă, de genul: lu' ăsta cei trebuie de acu' întreabă de prietena mea?).
În final, ce crezi că vrea de la tine, acum? Ce crezi că ai putea să-i oferi? Crezi că v-ați potrivi, sau că e doar un joc? Dacă e un joc, știi să-l faci a fi incitant? Cât de bine cunoști băieții? Mie, din cele spuse de tine, mi se pare un tip mai mare ca vârstă și cam jucăuș- știi să te joci, sau e riscul mare să te arzi?
Deci... concluzionând, gândește-te mai bine, și ai grijă să nu te arzi. Este păcat să investești în cineva sentimente, vise și speranță, iar acestea să se năruie din simplul motiv că... e doar un joc! Sfatul meu: dacă vrei să te joci, cunoaște regulile jocului first, și bineînțeles, pe tine însuți!
Numai bine!

1 răspuns:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Poate te place si a incercat sa filtreze cu tine happy