| BuggsBunny a întrebat:

Deci acum am trecut in clasa a 8-a si ma astepta un an greu...as vrea sa ma ajutati putin la alegerea liceului (profil ) deci nu imi place matematica, imi place informatica, imi place engleza, imi place franceza, imi place sportul, aproape tot in afara de Matematica (nici nu sunt tare bun.) deci ce profil ar trebui sa aleg? atata as vrea sa stiu va rog help!

Răspuns Câştigător
| criss06 a răspuns:

La liceu sunt 2 categorii de uman si real. Profil real inseamna matematica-informatica si stiinte ale naturii(biologie-chimie) iar profil uman inseamna filologie (lb romana, limbi straine, istorie) si stiinte sociale... daca nu iti place matematica ar fi ok sa alegi profilul uman. O sa faci si mate dar nu asa multa cate 3/4 ore pe saptamana dar la informatica iti trebuie multa matematica si ar trebui sa alegi profilul real. Cel mai bine e la uman acolo faci de toate si info si lb starine da si mate (putin)... sper ca te-am ajutat. funda?:X:X plss

2 răspunsuri:
| Andrada97 a răspuns:

Si eu trec tot a VIII-a anul asta si ma gandeam sa aleg profilul Stiinte ale Naturii, daca iti place geografia, biologia, chimia si alte materii de tipul astora, ar trebui sa alegi acest profil. Pe Matematica-Informatica nu ar trebui sa mergi daca nu iti place matematica, ca nu vei face nimic la liceu, si ce sa mai zic mai departe. Mai este un profil: Stiinte Sociale, daca iti place politica, filozofia sau alte chestii de genul astora, e bine si asta. MI-a parut bine ca te-am ajutat cat de cathappy!

| BuggsBunny explică:

Va multumesc mult tongue si cu funda...azi e prima mea zi aici(de 15-20 min) si nu stiu cum sa dau sau daca pot... poate ma ajuti si cu asta laughing mersi la amandoi pentru raspuns