Doamne, dă-ți un glonț în cap, copilă cu IQ mai mic ca numărul de la pantof!
Nu mă deranjează să citesc întrebări lungi, dar să fie corect scrise. Crede-mă că am citit primele rânduri cu mari dificultăți și am renunțat. Lasă iubirea și pune mâna pe cartea de gramatică, distruso!
Fara suparare, dar ceea ce ai scris e aproape indescifrabil . Nu vreau sa para ca critic, dar daca vrei sa primesti mai multe sfaturi, trebuie sa scrii citet, ca sa intelegem cu totii. Chiar atat de greu este sa tii cont un pic si de cum scrii? Deci, vorbesc serios, chiar m-am straduit sa inteleg ce ai scris, dar nu am reusit. Imi pare rau. Si nu ti-o spun cu rautate, crede-ma, dar nu strica sa inveti putina gramatica.
Wow. dar chiar nu stii deloc gramatica.
am citit primul enunt si putin din al doilea [ literele mari] si dabea am inteles ceva.
Inainte sa.ti faci iubit mai bine invata sa scrii.
Wow.da lunga poveste . De ce nu incerci sa il chemi undeva(voi doi singuri) si sa-i spui ca il iubesti mult prea tare pentru a-l uita! Nu-ti mai implica prietenele, mai mult rau iti vor face. Explica-i ce simti cu adevarat pentru el, poate va intelege.Multa bafta :*:*
Am inteles... nimic. Ma depaseste. Dupa primele randuri deja am intrat in ceata rau de tot. Exista un motiv pentru care s-au inventat semnele de punctuatie.
Ok da chiar ca e o poveste lunga si cu destule greseli dar e ok.pai ar trebui sa ii explici ca tii cu adevarat la el si poate dupa atata timp prietenul lui te-a uitat si acum ati putea sa aveti o relatie linistita, si nu mai avea incredere in acele asa zise prietene pentru ca nu sunt prietene la cum sau comportat.lupta daca intr-adevar il iubesti
Mai bine i-ai zice cat de mult il iubesti, dar in fata, fa-i orice ca sa stea cu tine.