| PaolaMalik10 a întrebat:

Deci, acum cateva zile un baiat pe care l'am vazut de vreo 2-3 ori vara trecuta cand am fost in vacanta in Romania (locuiesc in Italia de cand aveam 5 ani ) m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui, nestiind la ce se referea am acceptat, la un moment dat mi-a spus te iubesc. Eu am ramas uimita, am crezut ca prin prieteni el vrea sa spuna "doar prieteni" si ca sa nu il fac sa se simta prost am raspuns si eu, dar nu il iubesc cu adevarat nu stiu nimic despre el si nici macar nu e dragut, chestia asta merge asa de vreo 2-3 zile, ce ii pot spune ca sa ma "despart" de el (?) Chiar nu stiu, in plus eu sunt deja cu un baiat... Nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma!

3 răspunsuri:
| LittleOwl a răspuns:

Dai timp poate ca o sa te atasezi de el cu timpul cine stie poate ca il vei iubi

| PaolaMalik10 explică (pentru LittleOwl):

Eu iubesc un alt baiat. Sunt impreuna cu el de 2 ani si jumatate... Am 17 ani. Nu pot sa il tradez si in plus oricum nu va merge cu el. chia e foarte urat crede-ma!

| mariaaa87 a răspuns:

Spune-i ca a avut loc o neintelegere si ca prin prietena ai inteles amica...Zi ca tii la el ca la un prieten, oricum fiind in tari diferite nu o sa il mai vezi curand deci are timp sa ii treaca. Asta e parerea mea, oricum trebuia sa clarifici asta cand ti-a zis ca te iubeste. Stiu ca e greu sa ii zici ca nu simti nimic pentru el dar ii e mai bine asa, poate o sa gaseasca o alta fata de care ii place.