| PisiciHQCRLP a întrebat:

Deci acum ceva timp am vorbit cu un baiat si el vrea neaparat sa facem sex. Eu nu stiu daca e o idee buna sa ma risc. Mai ales ca tot ce vrea e sex nu iubire sau ceva.

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să te gândești bine ce vrei să faci. El ți-a zis ce vrea, vrea doar sex nu vrea o relație.
O să regreți dacă continui să te vezi cu el, el se va folosi de tine.

9 răspunsuri:
| dfk123r a răspuns:

Vrea sex, insa nu vreo o relatie.
Evident ca o sa te foloseasca doar pentru asta si nimic altceva. O sa fiti ceva gen prieteni cu beneficii.
Daca nu te simti sigura, nu ar trebui sa o faci deloc.
Pur si simplu asteapta momentul potrivit cu o persoana pe care o iubesti si care te iubeste. Asa nu vei regreta niciodata.

| ANAHsneaman a răspuns:

Bună!
Sfatul meu e sa nu te riști deloc! De ce ai vrea sa fii folosita? Când îți poți găsi pe cineva pentru tine, sa fiți într-o relație, eventual într-o casnicie frumoasa și sa va consumați iubirea!
Acea persoana care insista nu dorește decât sa obțină plăceri carnale, atât!
Nu se va mai pune în discuție sentimentele!
Totuși este alegerea ta! Ceea ce am specificat mai sus e strict părerea mea!
Pana la urma tu îți ordonezi viata și tu iei cele mai bune decizii pentru tine!
Însă fii atenta va trebui sa suporți și consecințele acțiunilor tale! Ești destul de matura!
Gândește te bine apoi acționează, e tot ce îți pot spune!
Numai bine! Și sper sa faci alegerea corecta, care sa te facă pe tine în primul rand fericita și dupa aceea pe plan secundar respectiva persoana!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sexul este esența iubirii, dacă el asta vrea, rezultă că în esență te iubește pe tine, că dacă nu ar fi așa, el ar vrea sex cu alta.
El vrea neapărat, căci el este un producător de spermă, de sămânță umană. Ea după ce este produsă nu poate fi păstrată, se poduce o tensiune în bărbat, iar el, dacă este normal, caută o femeie, o fată ca să depună acolo sămânța. Dar el nu vrea să o depună în altă parte, el vrea să o depună la tine.
Dacă tu nu accepți, de nevoie, iar nu pentru că e băiat rău, el va pleca de lângă tine se va duce la alta, să îi dea sămânța lui.
Astfel, acest act, poate să fie ceva care să vă lege apoi unul de altul, iar dacă nu se produce, să vă despartă.
Astfel dta trebuie să încerci să simți ce va fi pe urmă, dacă merită să riști cu ACEST băiat sau cu altul.
Pentru dta iubire înseamnă sex, adică actul sexual PLUS o relație de durată pe termen lung. Dta gândești foarte bine așa.
Dar asta nu ți-o poate garanta nimeni, de aceea oamenii au inventat căsătoria cu preot, care este un angajament solemn în fața divinității, și cu primar, care este un angajament solemn în fața legii, ca să contracareze această nesiguranță, pe care o resimți dta acum. Dar nici atunci nimic nu-i sigur, de aceea există divorțul.
Cum poți să elimini această nesiguranță?
Construiește relația cu el, vorbește cu el despre toate acestea.
Dacă el nu este matur, ajută-l cu aceste discuții să se maturizeze.
Cel mai bun iubit este acela pe care îl ai. Atât timp cât te dorește pe tine, el este în mâna ta.
Hai să facem o analogie specială din altă zonă.
Un violonist celebru și vioara lui.
Cine este mai valoros din acest cuplu dintre un om și o bucată de lemn?
Unul fără altul nu valorează nimic.
Un violonist fără vioara lui nu valorează doi bani, el nu este violonist.
Vioara fără violonist este o bucată de lemn.
Dar violonistul nu poate cânta cu ea lovind-o cu pantoful din picior sau cu pumnul ci trebuie să respecte niște reguli foarte stricte ale relației. Ca să poate deveni violonist celebru el trebuie să devină una cu acest instrument când cântă. Când cântă, vioara nu mai este o bucată de lemn mânuită bine ci este o extensie nu a mâinii, nu a mușchilor lui ci a sufletului lui.
Așa că, vioara îl obligă pe el să se schimbe dintr-un ceteraș sau țigan lăutar într-un virtuos.
Ce ești dta pentru acest băiat? Un obiect care oferă plăcere, ca și mama lui, când îi dădea să sugă.
Învață-l că tu nu ești mama lui, ci o vioară.
Dacă vrea să fie nu doar fericit cu tine doar cât durează un act sexual, învață-l să cânte cu tine simfonia vieții, minut cu minut.
Și va simți treptat că fericirea de lângă tine care nu i-o poate oferi altă vioară.Și va rămâne lângă tine la termen lung. Și ceea ce a fost doar un act sexual trecător, se va transforma în iubirea pe care o dorești. Acesta este riscul pe care ar trebui să ți-l asumi, cu orice iubit, cu acesta sau cu următorul.

| Adry05 a răspuns:

Adica cu ce sa te risti?! laughing) E simplu, vrei doar sex, il iei, accepti, vrei relatie, iti cauti altul ca asta nu te vrea de buna.

| mariarosescu a răspuns:

Eu zic sa accepti.In cel mai rau caz, ramai gravida si va trebui sa iei anticonceptionale.Eu am facut sex cu un baiat pe nume Grati si s-a terminat in mine, dar o purcica pe nume Denisa Borzu mi-a cumparat anticonceptionale si am scapat de sarcina. Timp de 3 saptamani, lumea m-a barfit si si-a batut joc de mine, dar acum tot a trecut.In concluzie, deschide fa cracii!

| AlexandruSEV a răspuns:

Dacă vrea doar sex, atunci zi i sa se ducă la excorte. Corpul tău trebuie sa l prețuiești, nu e pentru oricine, acea persoana trebuie sa l merite.

| Raven a răspuns:

Am văzut că la unele întrebări ai spus că ești băiat, fă-mă și pe mine să înțeleg: ești BĂIAT și un alt BĂIAT ți-a propus să faceți sex?
https://www.tpu.ro/......tatea-are/
Măcar nu riști o sarcină nedorită :))

| Rd79 a răspuns:

Daca nu vrea iubire, nu are rost sa faci sex cu el (decat daca vrei neaparat sa faci sex).

| SEMIHA a răspuns:

Pe bune? Câți ani ai de gândesti așa? CLAR nu este o idee bună să faci asta. Și ce dacă el vrea? Tu refuză-l și vezi-ți de viața ta mai departe! Tipul o să găsească destule fete cu care să facă sex! Tu chiar vrei să fi una în plus pe lista lui? Tu ai putea să faci sex pentru că așa vrea el?! Pfff. O să te folosească și ATÂT.