Deci ai grija,dupa cum vorbeste el se poate fi asa ca el te simpatizeaza si doreste sa te tina doar la el, daca el iti spune asa ca tu sa nu vorbesti cu alti baieti si tot asa atunci el nu te respecta si aceasta intr-o relatie este foarte rau, va veti certa mult si mai bine nu trebu.Inca ceva daca el spune ca iaca este cu prietena lui si va vedea aceasta inseaman ca el oleaca s-a saturat de a sa si doreste cu altcineva adica cu tine, eu nu stiu precis, cel mai bine sa vorbesti cu el serios si sa-l intrebi daca va veti intelege si tot asa.Eu te inteleg ca tii mult la el, dar dupa cum am citit si ce impresii mi-am facut cel imi bine sa mai rabzi si cu el sa nu ai nimic.Mai rabda ca fiecare are jumatatea sa si tu tot ai si ea va veni pur si simplu trebuie sa rabzi.Totul va fi bine. Daca m-ai ai intrebari adresazate
Pai din moment ce te-a sunat, sau ma rog, ai vb cu el prin mesaje, inseamna ca i`ai atras atentia, pentru ca daca chiar o iubea pe prietena lui nici nu se uita la tine.asta e problema, pune`te in locul tipei: sa zicem ca va combinati si maine, poimaine gaseste pe una care face la fel ca tine, te inseala pe la spate si apoi apare dezamagirea de pe lume. mai bine il lasi in pace sa fie cu tipa aia pentru ca totusi sunt de ceva timp impreuna. cauta unul in care sa ai incredere si care sa nu`si bata joc de tine, sa nu fie in vreo relatie :*
Draga mea, indiferenta atrage spre tine multe privi, chiar daca iti place de acel baiat nu te lasa dusa de el, poate are toate calitatile necesare, dar el are o relatzie, tine la fata aia, nu te baga pentru a face sa sufere, doua suflete care se iubesc. Tine cont ca mai sunt ogroaza de baietii si tu nu mai fii asa de usoara, adica spune-le "lasati-ma in pace, nu vreau" nu o sa ti-o i-a nimeni in sens de rau. Te pup :*
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: