| PrincessOfChocollat a întrebat:

Deci acum doua saptamani am dat teza la matematica, si sunt foarte agitata, mi-e frica de faptul ca poate am luat o nota mica, pentru ca eu am note destul de rele la mate, si nu imi pot scoate asta din cap, cred ca toata vacanta m-am gandit la asta! Ce sa fac sa imi scot teza la mate din minte?straight face

Răspuns Câştigător
| Beibii_6447 a răspuns:

Ocupa-ti mintea cu altceva! happy Uita-te la un film, iesi pe-afara cu prietenele, fa ceea ce iti place si nu te mai gandi la matematicahee hee. Oricum nu rezolvi nimic daca te gandesti si te stresezi, tot nota respectiva o iei happy
Si eu am aceeasi problema, oarecum. Nu-mi place matematica si nu reusesc sa o inteleg. Am 2 de 9 un 7 si un 8 si in teza am luat 6. Inca nu le-am spus la ai mei de nota din teza, astept pana dupa vacanta. Si e naspa. La romana in teza am luat 10 si la mate 6 straight face Dar incerc sa nu ma gandesc pentru ca nu vreau sa las matematica sa-mi strice vacanta si sarbatorile oh go on
Bafta! kiss

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Stii, si eu am aceeasi problema, am fost agitata la teza, exact la matelaughing si am gresit un exercitiu din 5, la mate mai am 2 de 9 si 2 de 10 din cate am vazut in catalogthinking mi-e foarte frica acum de rezultat:-ss insa incerc tot timpul sa ma gandesc la altceva, sa mi= scot din cap, se mai intampla sa-mi amintesc, dar imi gasesc ceva amuzant de facut ca sa imi inlature grija. Incerca si tu poate te ajutahappy. Craciun fericit!

| kiky278 a răspuns:

Crede-ma si eu am aceeasi problema.Si mie imi e frica dar incerc sa ma linistesc gandindu-ma ca nota nu cont.chiar nu cont nota cont ceea ce iti ramane in minte. oricum cred ca o sa ai o nota buna trebuie doar sa ai mai multa incredere in tine asa ca uita un pic de scoala si bucurate de vacanta

| PatryRox a răspuns:

Du-te disreazate cumva, candestete la ce te face fericita, si incearca sa faci acele, lucruriwinking

| Elisaaaaa a răspuns:

Distreaza`te ca au venit sarbatorile! ar fi si culmea ca atunci de revelion, cand toata lumea se distreaza, bea si danseaza tu sa te gandesti la matematica. happy. dupa ce treci de toata agitatsia asta incepe si tu sa te pui cu burta pe carte putin, ca sa-ti scotsi media macar, si apoi nu mai ai nicio treaba. happy

| PrincessOfChocollat explică:

Multumesc pentru ajutor, voi incerca sa uit de teza, oricum semestrul urmator o sa fie mai bine, Craciun fericit!:*

| Jesse a răspuns:

Asculta muzica, iesi pe afara cu o prietena, gaseste-ti de lucruwinking
Nu trebuie sa te gandesti tot timpul la teza aia.Nici eu nu am note amri la mate si nici in teza nu o sa i-au nota prea mare... dar asta e nu trebuie sa te gandesti tot tipul la matematica! Incearca sa ai note mari la celelalte materii si o sa te simti mai bine happy Succes!

| Cesara a răspuns:

Distreazate fa ce-ti place simtete bine iesi cu prieteni! si eu am dat teza in 8 decembrie si am fost foarte agitata si nu m-am mai gandit si am luat pana la urma 10!