Ocupa-ti mintea cu altceva! Uita-te la un film, iesi pe-afara cu prietenele, fa ceea ce iti place si nu te mai gandi la matematica. Oricum nu rezolvi nimic daca te gandesti si te stresezi, tot nota respectiva o iei
Si eu am aceeasi problema, oarecum. Nu-mi place matematica si nu reusesc sa o inteleg. Am 2 de 9 un 7 si un 8 si in teza am luat 6. Inca nu le-am spus la ai mei de nota din teza, astept pana dupa vacanta. Si e naspa. La romana in teza am luat 10 si la mate 6 Dar incerc sa nu ma gandesc pentru ca nu vreau sa las matematica sa-mi strice vacanta si sarbatorile
Bafta!
Stii, si eu am aceeasi problema, am fost agitata la teza, exact la mate si am gresit un exercitiu din 5, la mate mai am 2 de 9 si 2 de 10 din cate am vazut in catalog mi-e foarte frica acum de rezultat:-ss insa incerc tot timpul sa ma gandesc la altceva, sa mi= scot din cap, se mai intampla sa-mi amintesc, dar imi gasesc ceva amuzant de facut ca sa imi inlature grija. Incerca si tu poate te ajuta. Craciun fericit!
Crede-ma si eu am aceeasi problema.Si mie imi e frica dar incerc sa ma linistesc gandindu-ma ca nota nu cont.chiar nu cont nota cont ceea ce iti ramane in minte. oricum cred ca o sa ai o nota buna trebuie doar sa ai mai multa incredere in tine asa ca uita un pic de scoala si bucurate de vacanta
Du-te disreazate cumva, candestete la ce te face fericita, si incearca sa faci acele, lucruri
Distreaza`te ca au venit sarbatorile! ar fi si culmea ca atunci de revelion, cand toata lumea se distreaza, bea si danseaza tu sa te gandesti la matematica. . dupa ce treci de toata agitatsia asta incepe si tu sa te pui cu burta pe carte putin, ca sa-ti scotsi media macar, si apoi nu mai ai nicio treaba.
Multumesc pentru ajutor, voi incerca sa uit de teza, oricum semestrul urmator o sa fie mai bine, Craciun fericit!:*
Asculta muzica, iesi pe afara cu o prietena, gaseste-ti de lucru
Nu trebuie sa te gandesti tot timpul la teza aia.Nici eu nu am note amri la mate si nici in teza nu o sa i-au nota prea mare... dar asta e nu trebuie sa te gandesti tot tipul la matematica! Incearca sa ai note mari la celelalte materii si o sa te simti mai bine Succes!
Distreazate fa ce-ti place simtete bine iesi cu prieteni! si eu am dat teza in 8 decembrie si am fost foarte agitata si nu m-am mai gandit si am luat pana la urma 10!
Penaaaa1 întreabă: