Genuri de cadouri sunt multe dar cele mai frumoase ar putea fi:
pentru femei-o trusa de baie care sa coste cel mult 20 lei(sampon,sapun,sare de baie,sapun,burete si gel de dus) ori un parfumel mai ieftin,chiar si o bijuterie(bratara,cercei sau colier),etc.
pentru barbati:un parfum barbatesc de la mall sau chiar o poza inramata cu clasa si dumnelui(nu numai cadoul material este bun,ba chiar cel sentimental este cel mai frumos cadou, care exprima dragostea voastra), etc.
sper ca te-am ajutat
Le-ati putea lua ceva de care sa isi qaminteasca toata viata.de exemplu femeilor o bratara, cercei sau colier de argint iar barbatilor le puteti lua un ceasfunda?
Pai daca vreti puteti lua la diriginta un lantisor simplu nu complicat, la profesoare un set de pix/stilou si ceva farduri si un buchet si la profesorii cheas simplu se gasesc faine si ieftine si la 50 lei si is super sau tot pix/stilou, asa am luat noi eu find in a 8 bafta la shoping
Sincer, 20 de lei mi se pare o bataie de joc. Puteti cumpara doar niste chinezarii aiurea si de prost gust. In clasa la noi am dat mai multi bani pe cadoul dirigintei si am cumparat ceva ce merita, un buchet dragut de flori profesoarelor (chiar daca ai zis ca nu) si profilor. no idea, ganditi-va la ceva dragut.