| Anastasiaaa a întrebat:

Deci, acum o saptamana m-am certat cu o colega pe nume X. Dupa vreo 2 zile ea m-a sunat si mi-a spus ca nu mai sta cu mine in baca.Peste vreo 30 de min m-a sunat alta colega pe nume Y cu care eram certata de mai demult si m-a intrebat de X. iar eu i-am povestit tot si m-a intrebat daca intru pe mess si eu i-am spus "Hai ca intru". Y m-a facut sa ii o barfesc pe X si dupa aia mi-a spus ca este acasa la X si ca ele 2 acum stau in aceeasi banca si ca s-au saturat sa fie folosite de mine (bine...recunosc ca m-am folsit de X dar doar putin). Acum ma simt ciudat si nu stiu ce sa fac sa raman in aceleasi relatii cu ceilalti colegi.Imi puteti da cateva sfaturi sa pot merge la scoala cu capul sus? big grin

Thx...
AnnnA(13 ani)

1 răspuns:
| Bloomy a răspuns:

Nu le mai baga in seama. Nu merita oh go on. chiar daca tu te`ai folosit de aia oh go on, ele s`au unit imptriva oarecum, au vrut sa-ti dea peste nas ca ele doua sunt prietene si ca tu ai ramas singura, incearca sa le arati ca nu te simti deloc prost, si ca te descurci si singura, uite poti sa fii prietena cu ceilalti, in afara de ele 2, astfel cand o sa vada ca tu te intelegi asa de bine cu ceilalti no sa le vina chiar asa de bine. Si fi mai selectivahee hee nu mai avea incredere in orcine si nu mai barfi happy