Cum sa ma exprim eu cat mai evaziv si indirect Tipul asta vrea sa te f**a.Intelegi tu? Si nu numai pe tine.Pe oricare fraiera care pica.De ce crezi tu ca te-ar invita la el acasa cand e singur? Sa jucati barbut sau sa gatiti clatite?
Las-o pe prietena ta sa se convinga de calitatea marfii si tu mai gandeste-te.Nu tot ce straluceste e aur
Cati ani ai? dar el? e clar ca omul alearga dupa doi iepuri. ii place si se simte bine stiind ca sunt doua fete care il plac. pe tine din cate vad te cam prajeste la foc mic. incearca sa nu mai discuti cu el o perioada sa vezi cum reactioneaza si daca face ceva in sensul asta. oricum, parerea mea sincera este ca el nu prea merita efortul.
Nu poti sa il faci sa te placa.
In schimb, ''prietena '' ta nu este chiar o prietena
De ce nu discuti cu ea?
De ce nu ii spui ce simti [atat ei cat si lui]?
Ar fi cel mai bine sa iti arati sentimentele.
Iubirii nu poti pune capat.
Poate e reciproc dar nu vrea sa arate.
Daca ti'a placut de el de prima data inseamna ca poate iesi ceva frumos. Mesaj daca ti'ai facut curaj.
Pupici si multa bafta in continuare>
Sunteti micuti, dar nah, "dragostea" nu are varsta. stii oricum ca baietii se maturizeaza mai greu. parerea mea este ca nu faci tocmai bine daca ii spui ce simti pentru el fiind foarte posibil sa "si-o ia in cap". oricum, fata aceea e clar ca nu iti este tocmai prietena, dar nici de el nu imi place cum procedeaza. gandeste-te si tu asa, logic, rational. el nu este o persoana in care sa ai incredere din moment ce spune ca ii place de fata aceea dar te cheama pe tine la el cand este singur. nu cred ca ti-ai dori un astfel de prieten, care sa fie cu tine dar sa le cheme pe altele acasa. stiu ca nu poti sa ii dictezi inimii, dar poti sa o mai temperezi putin si sa fii o fata cu capul pe umeri ca sa nu regreti mai tarziu.