Eu nu cred ca te place. O face pur si simplu pentru amuzament.Lasa-i sa ii treaca, in curand ii se va pune pata pe alta
Pai daca nu-ti mai place de ce te intereseaza.cred ca nu vrei sa recunosti ca. ti mai place pentru ca te-a ingnorat prima data. incearca sa nu-ti mai ascunzi sentimentele. daca nu l.ai place l-ai ignora.
Ai dat o aiurea din prima. ai inceput cu stangul. daca flirtai in loc sa te apuci sa FILTREZI cine stie ce ar fi fost mult mai bine
Paii.chestia e ca nu-l placeai ci ca il simpatizai era doar o chestie de timp pana sa-ti dai seama de asta dar cred ca reactiile lui te determina sa nu-l mai placi pentru ca te-a surprins si nu placut dar ca sa-l cunosti mai bine(poate incepe iar sa-ti placa de el) stai prin preajma lui sau fa-l pe el sa stea prin preajma ta depinde de tine cum vrei si cum poti...(asta daca nai prieten si ai vrea sa incerci ceva nou)P. S.: baiatul asta e fericit ca stie ca e apreciat de o fata pe care o place chiar daca u nu-l mai placi dar poate ca el nu stie asta si de aceea se comporta asa incercand sa-ti atraga atentia.cam atat am de zis...restul vezi u mai departe