| MegaTroller22 a întrebat:

Deci ajutor.Eu sunt o persoana hiperactiva si am cateva mici probleme din cauza asta. Pai in primul rand la sportul care-l practic bodybuilding in sala sunt o persoana agitata ca si cum as fi mereu pe fuga si am atentia distrasa mereu in loc sa-mi vad de treaba mea tot am grija de altul si nu ma pot concentra.La scoala la fel colegii imi distrag atentia usor.Sunt o persoana agila si rapida dar si uituc, agitat etc.Si ceva anxietate din cauza asta.Am incercat sa reduc cantitatea de dulciuri poate glicemia ridicata reprezinta ceva dar fara nici un folos. Expirul si inspiratul adanc mi se pare useless...Ce sa fac ca sa ma pot concentra pe ce fac fara sa ma intereseze ce face celalalt de langa mine? Ca sa pot sa imi fac treaba mea fara sa ma deranjeze altul sa ma pot concentra.Si ca sa ma pot calma rapid sa elimin orice dubiu si stare de anxietate.Va rog nu spuneti de psiholog

2 răspunsuri:
| EneCristian a răspuns:

Dc nu? psihologul chiar te poate ajuta omule care e treaba si tu suferi de complexul ala cretin ca daca mergi la el esti nebun? Totusi daca chiar nu vrei macar fa-ti niste analize sa verifici glicemia si apucate de inca un sport pe langa body building( inot basket whatever)

| MegaTroller22 explică:

Mai astept cateva sfaturi smug