| stefan_8063 a întrebat:

Deci am 12 ani si imi place o fata de la scoal si nusti cum sa aflu daca eam ma place cum pot afla

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba pe cineva.

| dulcykaLy a răspuns:

Intreaba-i prietenele ( daca se poate), daca nu cel mai sigur. intreab-o direct pe ea. bafta

| sorina222 a răspuns:

Pai dupa atitudinea ei fat de tine, sau daca nu trebuie sa te intelgi si tu bine cu o fat adin cls sau macra un alt baiat din cls sa se intelaga bine cu o fata care poate afla de la ea iar tu afli de la fata aia sau de la un prieten car e prieten cu o prietena de a iei.happylaughing succeskiss

| rogvaiv10 a răspuns:

Priveste-o in ochi si iti vei da seama!:X

Sau

Pur si simplu intreab-o.

Bafta!

| Ionut a răspuns:

Daca iti place de o fata de la "scoal", vezi cum te priveste si cum iti vorbeste "eam" si o sa-ti dai seama singur. Fara suparare, mai consulta o carte, are cea mai bun medicament impotriva balbelor si blocarilor verbale. Mult succes!

| Johnny_3797 a răspuns:

Sa fiti odata singuri si sa o intrebi.Sa ii scrii in mess si deamu poate sa o intrebi prin mesage happy.Dar iti spun eu ca fata te va aprecia mai mult daca o vei intreba in fata si cind ve-ti fi singuri happy

| monibarbi10 a răspuns:

Sa o intrebi...da.

| Fineness a răspuns:

Poti pune pe cineva sa o intrebe daca te place, dar fara ca ea sa stie ca tu ai pus persoana respectiva!
Sigur va merge!