Sincer acum.nu mai fii suparata, am o prietena care are 17 ani si nu e dezvoltata delocare 48 de kg si e si mica de inaltime, sanii sunt mici si abia anul trecut i-a venit ciclul. Daca pana la 16 ani nu iti vine atunci trebuie sa te duci la doctor nu la 14 anieu am vorbit cu doctora prietenei mele si asta mi-a spus.Nu toate fetele se dezvolta la 13 ani...sunt unele care se dezvolta mult mai tarziu si nu ai nici o problemaasa ca nu mai fii suparata:*pupici
Scumpa mea nu iti mai face griji!Nu e nimic iesit din comunDepinde de organismul fiecaruiaUnele fete se dezvolta mai repede, altele mai tarziuDar nu te ingijora
Ai de abia 13 ani Ai timp sa te dezvolti
Trebuie să nu îți mai faci griji. Vor veni/crește toate la timpul lor - timp care depinde de la persoană la persoană. Ai multe lucruri de care să te bucuri acum, așa că nu ezita!
Si care e faza daca cele din clasa de la tine sunt asta nu e nici o problema cu timpul toate vor creste stai linistita
Si eu am 13 ani Dar de aproape de un an i-au calciu, ca sa am pofta de mancare ca nici eu nu prea mananc Si asta a fost tot Deci, cum am spus stai linistita
Toate la timpul lor! Mama ta are dreptate, trebuie sa mergi la doctor.Depinde si de ereditate, daca mama sau bunica ta nu are sani atunci e ereditar.Eu cunosc o fata, incurand are 19 ani si nu are sani deloc adica are dar sunt super mici(cam cat sora mea de 10 ani) deci iti dai seama! Asa ca stai linistita, daca e sa te dezvolti se va intampla! Bye!
Mie mi-a venit la 15 ani si cevaai de abia 13 ani ai timp sa te dezvolti... unele persoane se dezvolta mai devreme altele mai tarziu, asteapta ca o sa iti vina si tie vremea
succes
Si e am 13 si sunt in aceeasi situatie si nu imi fac griji, ba chiar ar trebui sa te bucuri ca dupa e mai greu.Nici mie nu mi-a venit iar mamei mele i-au dat pastile cand avea 15 ani si jumatate si dupa o saptamana-doua i-a venit ciclul.Stai linistita, bucura-te pana mai poti ca dupa vor aparea durerile
Mie mi-a venit ultima din clasa, dar nu m-am speriat, aveam 14 ani.Stiu ca daca nu ti vine pana la16 ani trebuie sa-ti faci griji. Stai linistita
Eu nu vad nimic rau toate vin la timpul lor! e mai bine si te gindeste la invatat!
Stai mai linistita si bucura-te cat mai ai timp de copilarie. Nu ai nicio problema.
Stai linistita e normal. daca nu iti vine pana la 17-18 ani trebuie sa iti faci griji.acum esti mica.eu am 17 ani si am 45 de kg.si nu sunt dezvoltata ca celelalte colege dar uneori ma bucur ca sunt asa.pentru ca nu sunt grasa ca altele.si nici prea slaba nu sunt.nu.ti face griji.in timp iti vor creste:*:*
Hey:* am 13 ani. nici eu nu sunt prea dezvoltata dar am 50 kg de abia acum o luna mi-a venit ciclu si nu e chiar placut dar eram fericita dar am stat o saptamana in pat din cauza durerii lasa daca nu iti vine pana la 16 ani atunci sa te ingrijorezi:* pop dulce si nu te mai stresa dupa cum arati esti superba oricum:X