| mada12 a întrebat:

Deci, am 13 ani, si nu sunt dezvoltata aproape deloc...adica,sti la ce ma refer,( la sani.etc)crying( ce sa fac? (nici ciclu nu mi-a venit), toate de la mine din clasa sunt dezvoltatecrying dc numai eu sunt asa? Vreau si eucryinglaughing am 42 de kg (acum mam cantarit)? Ce as putea sa fac? Mama a spus ca daca nu imi vine ciclu pana la 14 ani trebuie sa merg la doctor:-ss ...Help Me Pleasecryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Sincer acum.nu mai fii suparata, am o prietena care are 17 ani si nu e dezvoltata delocstraight faceare 48 de kg si e si mica de inaltime, sanii sunt mici si abia anul trecut i-a venit ciclul. Daca pana la 16 ani nu iti vine atunci trebuie sa te duci la doctor nu la 14 anihee heeeu am vorbit cu doctora prietenei mele si asta mi-a spus.Nu toate fetele se dezvolta la 13 ani...sunt unele care se dezvolta mult mai tarziu si nu ai nici o problemabig grinasa ca nu mai fii suparata:*pupicilove struck

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Scumpa mea nu iti mai face griji!love struckNu e nimic iesit din comunwinkingDepinde de organismul fiecaruiawinkingUnele fete se dezvolta mai repede, altele mai tarziuwinkingDar nu te ingijorawinking
Ai de abia 13 ani love struckAi timp sa te dezvoltiwinking

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Trebuie să nu îți mai faci griji. Vor veni/crește toate la timpul lor - timp care depinde de la persoană la persoană. Ai multe lucruri de care să te bucuri acum, așa că nu ezita!

| Butsilee a răspuns:

Si care e faza daca cele din clasa de la tine sunt laughing asta nu e nici o problema oh go on cu timpul toate vor creste oh go on stai linistita oh go on
Si eu am 13 ani thinking Dar de aproape de un an i-au calciu, ca sa am pofta de mancare ca nici eu nu prea mananc whistling big grin Si asta a fost tot thinking Deci, cum am spus stai linistitaoh go on

| bluesky a răspuns:

Toate la timpul lor! Mama ta are dreptate, trebuie sa mergi la doctor.Depinde si de ereditate, daca mama sau bunica ta nu are sani atunci e ereditar.Eu cunosc o fata, incurand are 19 ani si nu are sani deloc adica are dar sunt super mici(cam cat sora mea de 10 ani) deci iti dai seama! Asa ca stai linistita, daca e sa te dezvolti se va intampla! Bye!

| betty17 a răspuns:

Mie mi-a venit la 15 ani si cevastraight faceai de abia 13 ani ai timp sa te dezvolti... unele persoane se dezvolta mai devreme altele mai tarziu, asteapta ca o sa iti vina si tie vremeawinking

succes

| Laly_4113 a răspuns:

Si e am 13 si sunt in aceeasi situatie si nu imi fac griji, ba chiar ar trebui sa te bucuri ca dupa e mai greu.Nici mie nu mi-a venit iar mamei mele i-au dat pastile cand avea 15 ani si jumatate si dupa o saptamana-doua i-a venit ciclul.Stai linistita, bucura-te pana mai poti ca dupa vor aparea durerile

| midnight_2375 a răspuns:

Mie mi-a venit ultima din clasa, dar nu m-am speriat, aveam 14 ani.Stiu ca daca nu ti vine pana la16 ani trebuie sa-ti faci griji. Stai linistitawinking

| Johnny_3038 a răspuns:

Eu nu vad nimic rau toate vin la timpul lor! e mai bine si te gindeste la invatat!

| Ianna33 a răspuns:

Stai mai linistita si bucura-te cat mai ai timp de copilarie. happy Nu ai nicio problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita e normalwinking. daca nu iti vine pana la 17-18 ani trebuie sa iti faci griji.acum esti mica.eu am 17 ani si am 45 de kg.si nu sunt dezvoltata ca celelalte colege dar uneori ma bucur ca sunt asa.pentru ca nu sunt grasa ca altele.si nici prea slaba nu sunt.nu.ti face griji.in timp iti vor crestebig grin:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti fa probleme sunt unle fete de 13 ani la 35 de kg si nu se plang atata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpo. nu trebuie sa iti faci griji.
exista mami. daca mami ta nu are sani asta nu inseamna ca nu o sa ai nici tu. depinde de organism intelegi?

| Risa a răspuns:

Hey:* am 13 ani. nici eu nu sunt prea dezvoltata dar am 50 kgbig grin de abia acum o luna mi-a venit ciclu si nu e chiar placut dar eram fericita dar am stat o saptamana in pat din cauza dureriisad lasa daca nu iti vine pana la 16 ani atunci sa te ingrijorezi:* pop dulce si nu te mai stresa dupa cum arati esti superba oricum:X