| meryem2000 a întrebat:

Deci am 14 ani, impliniti acum ceva timp.Imi place mult de un baiat de la noii din clasa, care are aceiasi data de nastere ca si mine... ceea ce imi place (dar ma prefac ca nu imi place ). Adevarul e ca imi place foarte foarte mult de el si as vrea si el sa ma placa pe mine e greu cand cineva nu te priveste cu aceiasi ochii.Ma pierd in ochii lui caprui.El e mai fitos asa de felul lui, dar il stiu de 2 ani si mi se pare un baiat de treaba.Imi placea de el din clasa a 6-ea.Dar a venit pe capul meu o mare problema, trebuie sa scap de alte 4 fete proaste care ii plac de el, printre care se afla si vara-mea.De una am scapat pe semestrul I ca s-a transferat ....yey(desigur o minteam ca sunt prietena ei, dar sti cum e faza -tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape -)mai sunt 3 dar cel mai greu e sa scap de vara-mea, pentru ca cred ca si lui ii place, dar mi-a zis o prietena apropoiata ca lui ii place de de prietena lu' vara-mea, sper sa fie asa.Asa ca eu sunt certata cu ea, si cateodata imi vine sa o trag de par pe fitoasa aia.Am atat de multe de facut.Cum sa scap de atat de multe fete dintr-o data, vreau sa plece departe si sa nu se mai intoarca niciodata.Asa ca dati-mi niste sftauri sa le~distrug~ sau ca baitul de care imi place sa ma placa si el pe minetongue

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Hakuouki a răspuns:

Fetele ca tine nu merita nimic, frate cu un caracter ca al tau eu il compatimesc pe viitorul tau iubit, intelegeti gresit ideea cu "dusmanii". Inteleg sa lupti pentru "iubirea"(imi dau mana stanga ca habar n-ai ce e aia iubire) ta, dar tu exagerezi, crezi ca daca scapi de fetele de acolo te va placea? Ar fi cu tine pentru ca esti ultima fata, dar nici asa, dupa ce te va cunoaste fa fugii mancand pamantul, lasa gandirea asta copilareasca si fi tu si el, fara planuri fara nimic, stai pe langa el si incearca sa il faci sa te observe pentru a le uita pe restul.

| meryem2000 explică (pentru Hakuouki):

Cum adica nu merit nimc?
daca nu sunt impreuna cu el cred ca o sa... o sa...mor.Il vreau doar pentru mine.Mi-as da chiar si viata pentru el, si nu merit nimik.As fii in stare sa ma bat cu orice fata pentru el.

| Hakuouki a răspuns (pentru meryem2000):

Ai 14 ani si o viata inainte, pericol social, deci nu mai exagera, viata ta nu se termina aici, abia e la inceput, te-ai uitat la prea multe seriale tv si telenovele si ai inceput sa te comporti ca si acei actori, daca baiatul te placea te-ar fi observat indiferent de numarul de fete din jurul sau, tu ar trebui acum sa incerci sa te faci observata prin lucruri dragute, nu prin obsesii violente, pentru ca astea nu te vor duce decat la un ospiciu. Nu trebuie sa te bati cu fetele, trebuie sa il faci sa te observe, daca nu, inseamna ca pur si simplu nu te vrea asa ca trebuie sa treci peste. Nu mai complica lucrurile simple.

| meryem2000 explică (pentru Hakuouki):

Nu, nu o sa trec peste niciodata.O sa fie al meu si gata, si in plus mereu ma observa, de fapt ne cetam mereu, si acum nu mai vorbesc cu el.

| andrewtza1 a răspuns:

Pai esti intr-o situatie incurcata sfatul meu este sa iesi in evindenta in prezenta lui si a fetelor asa el o sa te observe(nu sa iesi in evidenta cu fite si altele ci cu finete si frumusete timida), daca e mai golan incearca sa pari cea mai blanda mielusioca dar daca e baiat de casa fi oaia neagra crede-ma eu am trecut prin asta si a mers iti urez bafta. Cat despre verisoara ta incearca sa o pui prost in fata lui daca tie ti se pare ca e o amenintare. Bafta!