| AdytzaAdytza a întrebat:

Deci am 14 ani si imi place de un baiat mai mare...cu 2 ani...cre are prietena si il vad mai mereu. dar fara "pretena"lui ce credeti mai are rost sa ma apropii de el sa vb cu el?"? va rog am maire nevoie de >voi!big grin

Răspuns Câştigător
| coddy24 a răspuns:

Pai 1 la mana nu prea conteaza in ziua de astazi diferenta de varsta deci pe asta o scoatem din context, 2 la mana are prietena si trebuie sa te gandesti ca sarputea sa tina la ea sau chiar sa o iubeasca.si 3, daca iti place asa mult eu zic sa incerci, incercarea moarte nu are. Iatzi inima in dinti du-te frumusel la el si spune`i, ia`l cu dulcegarii vrajeste`l fa ce stii u mai bine. sunt 2 variante: ori te refuza ori ii va surade ideea si va accepta big grin cine stie. have funwinking

2 răspunsuri:
| brunetzyca a răspuns:

Poi si am trecut printr-o faza de genu asta, cu toate ca avea prt dar era impreuna cu ea doar din obligatye, si eu zic sa incerci ca merita... e adevarat iubirea nu are moarte. Incearca sa ai cat mai multa incredere in tine. Mesc pentru resp:*>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca daca chiar iti place de el ar trebui sa incerci si eu sunt intr-o situatie asemanatoare tot cu un baiat cu 2 ani mai mare suntem prieteni de familie ne intalnim in fiecare zi la scoala dar mi-e rusine sa vb. cu el daca tie nu-tie atuni du-te la iel si lupta pentru. el happy pumpkin