anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am 15 ani, ma numesc Camelia! eu si prietenul meu(relatie de 1 an si ceva)am incercat sa facem dragoste... el ma-ntrebat daca mai sunt virgina si am spus ca da...am continuat mi-a spus ca daca ma doare sa-i spun ...ca o sa fie bine... dar cand a incercat a introdus putin capul penisului dar mi-a fost frica si am renuntat... oare mai sunt virgina? nu a curs sange... vreau ceva sfaturi...am procedat gresit ca i-am spus ca vreau dar dupa parca ma tinea cevasad si am renuntat... e o varsta frageda nu? multumesc...:*orice sfat e bine venit

16 răspunsuri:
| Allegria a răspuns:

E o varsta destul de frageda.
daca te iubeste lasa-l sa te astepte. Oricum e spre binele tau...
si da...cred ca ai ramas virgina din moment ce nu te-a penetrat thinking

| georgy7165 a răspuns:

Sincer 15 ani mi se pare o varsta frageda sa-ti incepi viata sexuala. Dar daca vrei sa faci acest pas trebuie sa fi sigura pe tine si sa nu regreti mai tarziu. Oricum pentru baieti este mai usor prima data decat pentru fete...

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Da mai esti virgina.Scumpa daca inca nu esti pregatita nu o face.si asa este e o varsta frageda si vezi ca apar numai boli

| Ea12345 a răspuns:

Nu ati facut nimic, mai esti inca...

| lore_1317 a răspuns:

Parerea mea este sa mai astepti un pic...nu iti zice nimeni sa intri in biserica virgina dar nici de la 15ani sa iti incepi viata sexuala e spre binele tau...ai grija de tine
P. S
esti virgina

cami
| cami a răspuns:

Virgina fizic esti, insa moral nu.

| Florry19 a răspuns:

Nu e fragedă! E foarte fragedă! Dumnezeu ştie dacă mai eşti sau nu virgină... ştiu eu cât a introdus el penisul? Nu trebuie neapărat să curgă sânge!
Oricum, contează că nu s-a întâmplat ceva mai mult şi că esti sănătoasă! Altă dată să te gândeşti mai bine!
Ceao! :-)

Răspuns utilizator avertizat
| InSaNe a răspuns:

Deja vad ca multe fete sunt tentate de aceasta placere, si anume sexul, in ziua de azi este foarte practicabil iar multe cupluri nu-si dau seama in ce pericole risca sa se bage. Asa cum a spus si expertul TPU, ai ramas virgina d. p. d. v. moral, degeaba te sfatuim noi sa-ti incepi viata sexuala de la o varsta mai "acceptabila" mai devreme sau mai tarziu, vei cadea prada acestor placeri corporale, cel putin as vrea sa tii minte ceva din acest raspuns, actul sexual fara protectie este cel mai periculos in ultima vreme.
Ai grija de tine si de corpul tau, nu fi slaba de inger, nu te lasa asa usor cucerita, ai doar 15 ani, viata e frumoasa, nu e nevoie sa incepi de acum, plus ca unele persoane te vor privi in alt fel, imagineaza-ti doar ce se va intampla dupa ce vei face asta, mai ales la varsta pe care o ai, realizeaza ca iti vei schimba viata.

| catthshshshs a răspuns:

Esti prea mica pentru asta.Nu fa asta daca nu esti pregatita.Subconstientul tau ti-a zis sa te opresti si asta e bine. Nici prin cap sa nu iti treaca sa mai incerci.Nu vreau sa te sperii, dar nu e asa de roz la inceput, dupa dezvirginare. Te doare o perioada, risc de sarcina daca e neprotejat, unde mai pun o gramada de boli si infectii.Si mai e si neplacerea de a fi parasita dupa aceea, daca nimeresti baiatul nepotrivit.In concluzie, nu e de jucat! Ai timp cand o sa fii mai mare, acum traieste-ti copilariawinking

| Cryssbest a răspuns:

Nu e bine sa incepi viata sexuala la o varsta atat de frageda. In plus, e mult mai bine sa fii cu baiatul potrivit la momentul respectiv! Chiar daca acum tu il vezi "perfect" ...nu inseamna ca este! Crede-ma ca si eu la 15 ani eram convinsa ca ma voi marita cu tipul cu care eram combinata atunci!laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E o varsta extrem de frageda pentru a-ti incepe viata sexuala. Daca o faci, vei avea risc foarte mare de cancer de col uterin si va trebui sa te duci macar la fiecare 6 luni la ginecolog toata viata (cu un parinte pana la 18 ani, desigur). Ar trebui sa mai astepti macar vreo doi ani si jumatate ca sa nu te expui acestui rsic foarte mare.

| Pupily92 a răspuns:

Ceea ce te-a retinut cred ca a fost frica.nu esti pregatita.happy si varsta, e cam mica.happy

| ancuta07 a răspuns:

Esti destul de micuta dar nu varsta e tocmai pricipalul impedment. virginitatea este totusi destul de impotanta si atunc cand vei vrea sa renunti la ea vei fi sigura de asta. vei simti pur si simplu care e baiatul potrivit iar daca tu ai spus ca aveai retinerieu te sfatuiesc sa mai astepti putin. Ceva din tine te opreste sa faci lucrul asta. poate consideri ca esti prea mica ori nu esti sigura de sentimentele tale, ale lui...thinking Gaseste raspunsul in tine.winking te pup

| stefan5982 a răspuns:

Bine ai facut! Eu sunt de 20 de ani si inca nu am facut nimic!

| Adita_Adi_1982 a răspuns:

E prea devreme sa-ti incepi viata sexuala si gindeste ceea ce faci sa nu regreti mai incolo.ciau