Nu mai fii asa fricos, ma! Ce dracu' daca iti spune nu viata merge inainte! Sunt atatea fete pe planeta, stai calm. Totusi, dupa cum mi-ai descris mai sus comportamentul ei, eu sunt ferm convins ca te place. Eu zic s-o scoti la suc si cand prinzi ocazia spune-i...eu zic ca are sa-ti mearga f. bine Funda?
Daca vei amana prea mult risti sa o pierzi in favoarea altui pretendent mai tupeist.Pur si simplu ii spui in fata ca o si placi si ca ai dori o relatie de prietenie adevarata.
Da frate, dar daca imi da indiferenta? Imi e teama de refuz
Daca te refuza inseamna ca sentimentele ei fata de persoana ta sunt pur si simplu doar de prietenie. In cazul ca te-ar refuza nu ai mai avea la ce spera si ar fi cazul sa te reorientezi spre o alta fata.Nu vei putea afla care sunt sentimentele ei fara a o intreba. Un refuz ulterior ar fi mult mai greu de suportat deci te sfatuiesc sa actionezi cat mai repede.Este in interesul si avantajul tau indiferent de raspunsul primit.Succes.
Asteapta pana cand va veni un baiat caruia nu-i este teama si iti va fura fata. In acest fel vei sti si tu ce ai de facut in viitor.
Pai spune-i fata in fata ca o placi daca nu îi spui va veni altul si îi spune si daca tea inbratisat e normal ca si ea te place vorbeste si tu ea mult si apoi spune-i ca o placi sau daca vrei scrie-i o poezie de dragoste