Poate ca ce o sa iti spun stii deja sau ai mai auzit cu siguranta de la persoanele care sunt contra fumatului.
De ce ai alege sa iti daunezi sanatatea si mai mult? E atata poluare in jur, atatea boli, iti mai trebuie ceva in plus?
Majoritatea prietenilor mei fumeaza, de la 5 la 10 tigari pe zi, pentru ca e ''cool'', pentru ca ii face sa se simta bine, sa se relaxeze, bla, bla. Si, nu sunt alte modalitati pentru relaxare, pentru a te simti bine?
Acum, eu nu iti stiu motivele, dar te-as incuraja sa renunti la acest obicei, pana nu se transforma intr-o dependenta de care nu vei scapa prea usor, nici daca vrei.
O prietena de-a mea si-a pierdut un membru drag din cercul familiei, pentru ca fuma la greu, si a avut un infarct, inima si plamanii i-au cetat.
De cee, de ce ai alege sa iti strici sanatatea printr-un obicei atat de urat?, care sa nu uitam ca dauneaza si celor din jur.
Eu zic sa-ti pui sanatatea prima, dupa cum ai citit, vezi si tu ca fumatul nu aduce nimic bun...
Ai dreptate, mersi mult pentru sfat.Nu o sa mai pun mana pe tigara niciodata sincer nu am simtit nimic in timp ce fumam, nu stiu dc o fac alti, mentionez ca le trageam in piept.
Hey,desi raspund numai acum, ma bucur pentru decizia pe care ai luat-o, sper sa te tii, stay strog and healty!
elena2312131 întreabă:
viktor1445 întreabă: