| MaoSatan666 a întrebat:

Deci am 16 ani si de o sapt m-am apucat de fumat, pana acum cred ca am 6-7 tigari fumate, si tot ma bat doua ganduri-Sa nu mai fumez ca e daunator sau sa continui-Am certetat pe net despre cancer si altele, uni fac cancer, alti nu fac, uni au facut dupa prima tigare si au murit alti nu au facut nici de 50 de ani, gen tatal meu, Si nu stiu ce sa fac, se zice ca e random, poti sa faci cancer, poti sa nu faci, poti sa faci peste ceva ani, Si sincer nu stiu ce sa fac... 1 din 10 fumatori face cancer, si 1 din 6 moare, Ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| Khalesionfleek a răspuns:

Poate ca ce o sa iti spun stii deja sau ai mai auzit cu siguranta de la persoanele care sunt contra fumatului.
De ce ai alege sa iti daunezi sanatatea si mai mult? E atata poluare in jur, atatea boli, iti mai trebuie ceva in plus?
Majoritatea prietenilor mei fumeaza, de la 5 la 10 tigari pe zi, pentru ca e ''cool'', pentru ca ii face sa se simta bine, sa se relaxeze, bla, bla. Si, nu sunt alte modalitati pentru relaxare, pentru a te simti bine?
Acum, eu nu iti stiu motivele, dar te-as incuraja sa renunti la acest obicei, pana nu se transforma intr-o dependenta de care nu vei scapa prea usor, nici daca vrei.
O prietena de-a mea si-a pierdut un membru drag din cercul familiei, pentru ca fuma la greu, si a avut un infarct, inima si plamanii i-au cetat.
De cee, de ce ai alege sa iti strici sanatatea printr-un obicei atat de urat?, care sa nu uitam ca dauneaza si celor din jur.
Eu zic sa-ti pui sanatatea prima, dupa cum ai citit, vezi si tu ca fumatul nu aduce nimic bun...

| MaoSatan666 explică (pentru Khalesionfleek):

Ai dreptate, mersi mult pentru sfat.Nu o sa mai pun mana pe tigara niciodata sincer nu am simtit nimic in timp ce fumam, nu stiu dc o fac alti, mentionez ca le trageam in piept.

| Khalesionfleek a răspuns (pentru MaoSatan666):

Hey,desi raspund numai acum, ma bucur pentru decizia pe care ai luat-o, sper sa te tii, stay strog and healty!winking

2 răspunsuri: