| Ianisianis33 a întrebat:

Deci am 16ani si am avut o iubita.Ea are 15 ani si e in clasa cu mine. Faza e ca e destul de nebuna.
Vrea neaparat sa faca sex cu mine, desi eu nu vreau ca suntem EFECTIV PREA MICI SI NU E NORMAL LA VARSTA ASTA.Am chemat o de ziua mea pe la mine si dupa ce au plecat toti invitati ea a mai ramas ca a zis ca pleaca mai tarziu, eu m-am dus in camera mea si stateam in pat le telefon apoi a venit si ea si a zis ca sta si ea cu mine. Apoi o vad dintr-o data ca imi baga mana in pantaloni si imi da pantalonii jos(bine va dati seama ca m-am impotrivit si eu ) iar apoi nebuna a pus gura pe pu.a.Imediat am dat o la o parte si i-am zis sa plece si sa nu mai vb vreodata cu mine.Dar ce credeti si-a dat si ea pantalonii jos si a inceput sa se de a pe langa mine.Eu de atunci o ocolesc dar ea tot incearca sa intre in vorba cu mine chiar daca eu ma fac ca nu o aud.
•E oleaca cam ciudat pentru ca normal un baiat ar trebui sa fie obsedat de sex nu o fata.
•Chiar e real ce mi s-a intamplat
Voi ce credeti despre aceasta situatie?

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| StoicAnalysis a răspuns:

Din punct de vedere legal, nu prea e ok. Din ce stiu, varsta minima pentru consimtamant in activitatile sexuale este de 16 ani. E ciudata situatia intr-adevar, dar evit-o si aia e, mergi mai departe. Eventual va deveni ok situatia peste un an cand ea va implini acei 16 ani.