Pentru tine la inaltimea ta si la ani tai este bine, ca ar trebui sa ai 53 kg.Si sora ta 50.5 kg, deci este bine. Oricum nu trebuie chiar fix cat am zis eu trebuie sa fie prin apropiere.Si daca mananci mult si nu te ingrasi asta inseamna ca asta-i felul meu, ca asa sunt si eu.Am 15 ani si 1.68, kg 48, 49, 50 asa ceva si m-am dus la doctor daca este buna greutatea mea si a zis ca-i buna ca asta-i felul meu.Deci nu mai te speri ca oricum tot frumoasa vei daca vei fi grasa sau slaba
Multumesc tuturor, apropo de la 14 ani mai cresti in inaltime? Adica eu la 14 ani aveam 1.70 si ar vrea si sora mea sa aiba la fel dar vad ca nu mai creste
Va avea doar o oprire de crestere.Mai incolo va creste dinnou.Normal ar trebui sa se opreasca la 18 ani din crestere.
Normal,tu mi-ai fost cel mai de ajutor
La înălțimile pe care le aveți, tu ar trebui să ai 60kg și ea 55kg pentru că greutatea trebuie să fie cu 10kg sub înălțime.
Dar părerea ma e să nu vă luați după ce spune lumea, sunteți perfecte așa cum vă simțiți bine.
Hei. Dacă vă simţiţi bine aşa, e perfect. Să nu vă mai intereseze ce spune lumea!
La 1.70 si 50 kg eu zic ca esti ok. Probabil ai organismul ca al meu, adica oricat ai manca, nu asimilezi Eu zic sa nu te indopi cu medicamente, ca e bine cum esti Legat de sora ta, probabil ea are organismul diferit de al tau