Buna intrebare!
Mai intai as incerca sa ma imprietenesc cu cineva. cu o persoana careia nu i-am dat 'multa atentie'. Apoi ar fi cea/cel mai buna/bun prieten[a] a[al] meu[mea].
Si cu timpul mi-as face mai multi prieteni.
Daca nu reusesti sa intri intr-un grup. incearca sa-l creezi chiar tu!:*
Si nu uita. fii tu insuti! Doar atunci o sa reusesti sa-ti faci prieteni.
Uite.si eu am fost in situatia ta, am incercat sa vorbesc cu cea care ma foloa, ca sa iti explic: Maria este prietena mea cea mai buna, o cunosc de and m-am nascut, cu Miruna, m-am imprietenit acum cam 5 ani, la un momentdat, Miruna denvenise prietena mea si nu o mai bagam ekloc in seama pe maria, am fost nevoita sa discut cu miruna{ ceea ce te sfatuiesc sa faci si u} si i-am mai acordat o sansa, ei bine nu a fost in stare sa se linisteasca si casa mea devenise brusc si casa ei, asa ca am vb cu maria si ne-am gandit sa o excludem din clubul nostru, acum am o prietena foarte bune, doar pe maria, ai grija, si la tine s-ar putea sa se intample akelasi lucru : sa crezi ca amandoua te folosesc, sa incerci sa te integrezi altundeva si ddefapt doar una te foloseste si cealalta se ia dupa ea.in speranta ca o vei baga in seama, vb cu ele, daca nu se poate, NU SE POATE, cu timpul toti sa-ti faci prieteni si dusmani.