Poate le cunosti mai bine si de aia asa spui, ca mai bine ar trebui sa le separi. 1)Deci sa ne gindim, daca spui ceva minciuni unei si alteia, ca ambele se urasc si tot asa etc. ele totuna vor afla si tu vei fi pentru asta numai vinovata. Daca le separi in asa mod poti sa devii inca izolate de ele si fara tine vor prieteni bine. Asa ca mai bine exclude asta din cap.
2) Sa te starui pe cea la care tii mai mult, sa nu-i deai voie sa petreaca mult timp cu cealalta. Deci ideea nu-i rea, dar baga de seama sa nu observe ce faci
3) Cred ca cea mai buna idee e sa vorbesti cu prietena, care-i ameninteaza durere din partea cealaltei, sa-i spui parerea ta despre ce simti si ce stii. Faza buna e ca tu i-ai aratat ca te ingrijorezi pentru ea si ea va lua decizii. Decizia desigur va ramine dupa ea.
Al 3-lea argument cred ca este cel mai nobil si convenabil pentru tine, fiindca chiar daca prietena data va gresi, ea va sti cine a avut dreptate.
Probabil stie si,, bff'' tau ce-i mai bine pentru ea.
Daca vrei sa iti fie si tie bine, eu ti-as sugera sa nu te bagi atat de tare. Lasa lucrurile sa decurga normal. Da' ma rog, e treaba ta.
Andra0987654321 întreabă: