| simplegirl2 a întrebat:

Deci am auzit de la mai multi: Nu se poate sa fie prietenie stransa intre un baiat si o fata, deoarece la un moment dat, ori fata se indragosteste de baiat ori el de fata.Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

Depinde de persoanele în cauză. Cel mai bun prieten al meu e băiat, ne știm de vreo 6 ani și n-am avut niciodată alte intenții unul față de celălalt laughing, dar există și cazuri în care cei doi se pot îndrăgosti.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Totul depinde de mai multi factori,daca cei doi vorbesc zilnic daca cumva el/ea simte atractie fizica,atractia fizica se transforma in iubire, asa sa vorbesti cu o fata o data pe saptamana e ok dar zilnic sunt sanse sa o iubesti si ea sa te percepe ca un frate, ceea ce e foarte des, multi baieti intra in zona prieteniei a fetelor asta pentru ca noi baieti va vrem ca partenere mereu in scimb voi ne percepeti ca un prieten, frate sau iubit, multi baieti iubesc in secret amicele lor sperand ca intr o zi ea le va vedea astfel dar asa ceva nu se intampla

| Eduard619 a răspuns:

Ba exista, eu sunt prieten f bun cu o fata care e maritata si deci exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa fie, dar sunt cazuri mai rare.Nu e obligatoriu ca cei 2 sa se indragosteasca unul de celalalt.Depinde de fiecare in parte, daca au deja o relatie, cat de "stransa"e prietenia lor etc

| ShamelessQboy a răspuns:

Ba exista si prietenie simpla dar sunt adesea situații când se ajunge si la sex tot din prietenie, se satisfac unul pe celălalt, si asta se poate intampla in cazul in care se si potrivesc fizic.

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Exact

| Iuliana2018 a răspuns:

Ba chiar se poate, cel mai bun prieten al meu e băiat, e chiar sexi și ne înțelegem suuper bine de 3 ani jumate. ^_^

| Madness345 a răspuns:

Poate sa fie, dar in foarte rare cazuri. numai baiatul sa fie plictisitor. urat si mai stiu eu, si zice ca are si el o prietena buna, sau invers, fata sa fie asa... in rest da, sunt de acord cu ce spui tu, daca va intelegeti mega super bine si petreceti mult timp impreuna, va apropiati unii de altii si prietenia voastra evolueaza in altceva.