Dc ne chinui cu aceeasi intrebare si azi draga mea? eu nu imi schimb parerea! si nu ma mai chinui sa scriu inca o data acelasi lucru.
http://www.TPU.ro/......t-cu-el-1/
cauti alt gen d raspuns? te asteptai sa spunem altceva? dc ai pus azi intrebarea anonima? ma lamuresti si p mine te rog?;;)
Daca ti-a cerut sa il saruti de adio, a facut pentru tine si pentru ca nu ar fi fost un chin pentru el. dar asta nu inseamna ca nu isi iubeste actuala.si in numele prieteniei si pentru ca ii pasa de tine te-a oprit sa abuzezi de alcoolsi tigari. ce ai face si tu pentru un prieten. e greu ce-ti spun, dar e bine sa nu-ti faci sperante. cum nu il cunosc, e o mica posibiliatte sa te iubeasca, dar are pe alta. se poate verifica intr-un singur mod. daca s-ar desparti de aia sa vrae sa fie cu tine.atunci ti-ai da seama ca ai fost rezerva.mai bine pastrati relatia de prietenie si dedica-te si tu altcuiva, ca baieti sunt multi.
Pai... din moment ce il iubesti nu vrea sa te dispretuiasca:*
si chiar daca tine la ea asta nu inseamna ca nu tine la tine>
Dece este o diferenta intre iubire si prietenie.
poate pentru cealalta simte iubire... dar inca tine la tine si iti vrea binele. el este indragostit de cealalta fata...cu tine este alta situatie la tine tine ca si la o prietena buna. asta e parerea mea.
Eu zic sa nu intri in panica.Totul o sa fie bine, ai sa vezi!
Sa fii mindra ca ai putut tine o relatie atit de frumoasa timp de 1 an si jumatate, nu gasesti asa des un astfel de timp indelungat intr-o relatie.
Sa nu ti se para totul din jur,, gri,,
Ezista sute de alti baieti care ar vrea sa fie cu tine, deci lasa-l pe el cu aia, iar tu lupta in continuare pentru TINE si PROBLEMELE tale, timpul le va rezolva pe toate.
Sper ca tiam putut fi de ajutor, te pupa Crystynutza!
FataCuOchiiCaprui întreabă: