Buna
Sa te duci si sa iti imbunatatesti cunostintele.
Va fi o experienta si poate mai inveti ceva.
DEGEABA NU CRED CA AI FOST ALEASA...
O seara buna
Nimeni nu e atot stiutor pana la urma dar daca te-a ales pe tine inseamna ca ai destule cunostinte.
Eeehh sa te faci de ras nici vorba nu te gandi la asta sigur te-ai descurca daca te-ai duce esti destul de inteligenta vei reusi.
Sacru pateu, există aşa ceva?
Cum rahat să existe ceva atât de satanic? Olimpiadă la tic, îmi vine să plâng.
Ce iti ofera aceasta experienta? Testarea capacitatilor tale vis-a-vis de aceasta materie.Conteaza sa ai putina " rutina", cand este vorba de examene.De-a lungul vietii, vei fi supusa multora, si avand aceste experiente, vei trece mai usor peste ele.6 ore..intr-adevar,te epuizeaza, insa merita!
Bafta!
Nu cred ca are rost sa te sfatuim.
Eu am fost ales sa particip si am refuzat intrucat nu ma consideram in stare de asa ceva. Astept si ma duc la anul *poate mai invat cate ceva intre timp*
Aceasta alegere iti apartine! Uita-te peste subiectele de anul trecut... daca stii sa le faci bine atunci du-te!
Daca nu atunci ramai acasa si invata sau lucreaza la alte materii...
Iarasi, daca stii ca poti sa le faci dar nu vrei sa le faci, atunci mai bine nu te duci. Daca nu ai motivatie... mai bine stai acasa si iti lasi alt coleg sa mearga in locul tau
Multi oameni o sa-ti spuna "Este o mandrie sa fii aleasa la olimpiada!"
Da, este! Dar daca nu te simti in stare atunci mai bine vorbesti frumos cu profesorul si ii explici ce si cum.
Ce rost are sa te duci si sa nu faci?
Decizia iti apartine!
Succes! *eventual intreaba-ti profesorul daca te considera pregatita*
Am vazut ca nu ti-a mers pc-ul... Eh, asta e... Am patit si eu din astea Poate ai noroc la anul Macar ai vazut cum este.