anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am fost cu un baiat timp de o luna dupa care el m-a inselat ne-am despartit si m-am combinat cu un baiat Daniel dupa 2 ore mi-a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine si de nervi m-am combinat cu unu Gabi el tine la mine foarte mult stiu asta de 2 ani se tine dupa mine ma rog dar apoi Ionutz coleg ca mine se baga in seama mie imi place de el de cand l-am vazut prima oara si acum se da la mine eu incerc sa il evit dar nu pot si il plac mult mult mult si mi-a cerut sa fim impreuna da sunt cu Gabi si nu pot deci cum m-asi putea desparti de Gabi dar sa nu il ranesc prea mult?

Răspuns Câştigător
| AYoRollLikeABuffalo a răspuns:

Pai,iti spun din experienta.Ii spui ca pur si simplu nu va potrivitzi,ca nu egenu tau,ca el merita "ceva mai bun" (cica), ca e mai bine asa, ca daca ar ramane cu tine ar avea doar de suferit si etc. laughing La mine a mers.Am fost doar 3 zile impreuna, da mi-am dat seama ca el chiar tzinea la mne.Asa ca fi atenta, poate ca baiatul cu care esti acum e mai bun decat cel cu care vrei sa fi. Poate ca inca nu ai realizat asta.Trb tha.:d

1 răspuns:
| Any_3777 a răspuns:

Fato...am eu un cuvant pentru tine.Dar nu am voie sa-l spun asa ca...laso baltahee hee