Ai mai avut cumva pe cineva in familie(parinti sau bunici cineva) care sa fie slab pana la o anumita varsta apoi sa atinga greutatea normala? e posibil sa fie asta si eu am patit la fel dar la bine inversul problemei tale si am slabit cand am crescut mai mare.
Buna!
Pai, e cam ciudat asta e adevarul. Poate asa ai tu formatul, inalt si slab. Incearca sa mergi la un doctor ceva sa-ti prescrie niste vitamine sa mai poti pune ceva pe tine.
Succes!
Buna,esti mult prea slab mai ales la inaltimea ta..eu zic ca ar trebui sa mergi la doctor daca tu zici ca devii din ce in ce mai slab pe zi ce trece...
Numai bine.
Pai tu chiar esti slab...si inalt. Nu stiu ce sa zic ca pana la urma sunt altii si mai slabi decat tine, dar oricum nu e normal. Dar s-ar putea sa fie si din cauza ca te-ai inaltat prea brusc si se poate sa iti revii in timp la greautatea normala, dar daca tu zici ca slabesti pe zi ce trece, atunci poate chiar ar trebui sa mergi la un doctor sa te consulte si sa iti spuna daca ai ceva, Doamne fereste.
Chiar sunt curioasa cati ani ai. Daca vrei sa imi spui
xoxo
Pentru varsta ta da esti slab chiar foarte daca spui ca ai 1 70 ai trebui sa ai macar 60 si ceva de kg sau intre 57 si 60. Partea in care spui ca pe zi ce trece devii tot mai slab cred ca stiu de la ce este, si mama mea are aceeasi problema, e din cauza glanzii de la gat nu pot sa iti dau multe detalii dar stiu ca la gat sunt 2 glande una care te ingrasa sa zic asa si una care te slabeste in general se ''activeaza'' aia de slabit dar in cazul tau sa activat aia de ingrasat si nu ai ce sa ii faci poti sa mergi la doctor sa iti dea niste vitamine in rest nimic. Sper ca te-am ajutat
Pai sa vede ca depui foarte mult efort pentru skating.Las-o si tu mai moale cu stresu si astea. Poate nu mananci destul si consumi prea multa energie. sper sa mai pui ceva pe tine! Bafta
Pentru toti care mi-au spus sa merg la doctor nu o sa merg, cel putin nu in Romania! Ei omoara oameni, mama mea a fost de cancer la doctor si a murit din cauza pastilelor si operatilor! Daca eu o sa merg la doctor o sa imi dea niste pastile care imi vor distruge organismul de tot si cine stie ce se va intampla...