anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, am inceput sa ma intreb zi de zi : ce caut eu in aceasta lume? As vrea sa mor, simt ca nu am niciun rost, si, sunt sigura ca nimeni nu mi-ar simti lipsa...NIMENIsad. Stiu ca sinuciderea este un pacat foarte mare, insa nu mai suport sa-mi petrec zilele plangand si simtind ca traiesc degeaba. Pur si simplu, vreau sa ma sinucid, deoarece vreau sa scap de toata durerea pe care o simt. Stiu ca in viata intampini si greutati, insa eu nu am parte de nicio bucurie...sad Vad atatia oameni fericiti, si ma bucur pentru ei, insa, in acelasi timp, sunt si invidioasa pentru ca eu nu am parte de aceasta fericire.
Cum as putea sa ma sinucid cat mai putin dureros sad?

Răspuns Câştigător
| aliceXd a răspuns:

Toti trecem printr-o perioada ca asta,poate nu la fel de profund cum treci tu,dar totusi trecem si noi. Spui ca nimanui nu ii pasa, dar uite, oameni necunoscuti te indeamna sa nu faci asta.Cat despre bucurie,o sa vina si ea,trebuie sa ti-o doresti din tot sufletul,oricum,sinuciderea nu este o idee ca sa scapi de toate astea,trebuie sa te chinui sa treci si peste asta,poti vorbi si cu parintii tai despre asta sau daca nu te simti okei sa vorbesti cu ei despre asta,scrie intr-o agenda,care sa devina jurnalul tau,unde sa te descarci, fa-ti prieteni noi si bucura-te de viata pentru ca doar una ai si merita traita, chiar daca mai intampini si momente ca astea. Mult noroc pe viitor si sper sa nu te mai gandesti la sinucidere.

6 răspunsuri:
| cristivmd a răspuns:

Zi-mi id-ul tau de mess

| alle96 a răspuns:

Ai pus o intrebare la care nimeni nu iti poate raspunde.O intrebare banala! Sinuciderea nu e o scapare.asa cum ai spus, in viata se mai ivesc si lucruri grele.Nu cred ca nu vei avea niciodata o bucurie.Incearca sa te bucuri de viata si sa lasi gandurile astea sinucigase pentru ca mai rau iti faci.Eu am vrut sa ma omor cand a murit tatal meu, anul trecut.Dar m-am gandit ca o sa fie bine, si fara el.ca o sa aiba grija de mine! Ai incredere in tine si sigur vei fi fericita, pupici! P.S Fericirea te asteapta dupa un colt, caut; o!

| TheBiban a răspuns:

Stai linistita, o sa-ti revii...copii din secolul 21...

| morningstar a răspuns:

Nu te lasa asa de usor purtata de melancolie. Incearca sa vezi partea frumoasa a vietii. Sinuciderea nu pune capat unei tristeti pentru ca dupa moarte sau dupa sinucidere nu ai sa ajungi in alta parte decat in Iad. Cauta-L pe Dumnezeu, mergi intr-o biserica si roaga-te cu cuvintele tale si Dumnezeu ti se va descoperi.

| IoanaaM a răspuns:

Sinuciderea este un act de lasitate.Nu scapi de nimic daca te sinucizi, din contra.Ar trebui sa inveti sa treci peste toate greutatile din viata pentru ca sunt foarte multe si nu trebuie sa te lasi invinsa niciodata.Sinuciderea nu iti rezolva problemele.Tu trebuie sa faci asta.happy

| yvren a răspuns:

Tu chiar crezi ca sinuciderea e o cea mai buna cale sa scapi de probleme? aceste necazuri prin care treci te fac ca in momentul in care ti se intampla ceva frumos sa apreciezi de 1000 de ori mai mult decat un om care are numai bucurii...crezi ca cei care au doar bucurii stau ca intr-un glob de sticla sunt intr-adevar fericiti? ei nici nu stiu ce inseamna viata adevarata...aceste probleme te maturizeaza.te invata sa fii puternica si sa stii sa treci mai usor peste obstacolele vietii.nu fi lasa.infruntale si o sa fie bine:*