| BeautyTeacher a întrebat:

Deci am nevoie de ajutor crying Deci eu si inca doua fete, Maria si Diana suntem cele mai bune prietene.Maria e genul populara, dar nu asa frumoasa, Diana frumoasa, dar nu asa populara.eu,undeva intre laughingMie imi place f mult de un baiat Cristii care e genul curvar crying deci sa incep:lui i-a placut de maria si s a tinut o gramada dupa ea da maria il tot refuza stiind ca il plac, o data la un party maria era beata muci si l-a sarutat apoi s a tinut si mai tare dupa ea, pana cand s-a plictisit, Acu 2 weekenduri eram inclub si a venit la mine si dansam ff apropiati, apoi m-am dus iar in club si dansam ff pervers apropiati tare, si ma pupat pe obraz si mi =a zis la ureche... vrei sa imi faci combinatia cu diana? am ramas:O nu mai pot imi place tare de el crying(((((((funda ce sa fac.

3 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor)rolling on the floor) dansam pervers?rolling on the floor rolling on the floor). tipul ti-a dat jet din prima.lasa-l in pace. daca te-ar place ti-ar conveni sa se dea la toate tipele? pentru ca sigur asta o sa faca, sau face.

| zմzմツ a răspuns:

Incearca sa ii spui ca nu ii faci combinatie cu prietena ta deoarece il placi.sa vezi cum reactioneaza.

| Denii_1157 a răspuns:

Spune-i ca il placi si ca nu il vei cupla cu ea pentru ca nu iti fva fi bine. Spune-i ca tu ai vrea sa fii cu e si intreaba-l VRei sa fii cu mine?