Poate si el vrea sa va despartiti si nu stie cum sa iti zica. Poate nu e suficient de barbat sa iti zica in fata. Se comporta de parca ar fi la menstruatie.
Nu poti sa faci tu totul intr-o relatie. Trebuie sa vina din ambele parti
Trebuie sa te pui fata in fata cu el si ii spui clar ce ai de spus. Nu o mai dai pe ocolite. Poti chiar sa ii spui "Te comporti foarte ciudat in ultima vreme. Vrei sa ne despartim si nu stii cum sa imi spui? Ca sa stiu si eu ce fac de acum inainte. Daca nu vrei sa mai fim impreuna, asta e, ne dam mana si mergem mai departe, dar nu ma trata pe mine ca si cum as fi casiera de la Kaufland."
Vorbeste clar si raspicat! Nu ii mai permite toate ....ca o sa ajungi sa isi bata joc de tine. Daca e relatie, pai hai sa fie relatie, nu sa fie doar "ne iubim cand am eu chef".
A zis ca nu vrea sa ne despartim si am vorbit despre despărțire acum.
Oricum meriti ceva mai bun. Si vei gasi. Toti oamenii care au comentat la aceasta intrebare iti recomanda acelasi lucru.
Un om ok ti-ar fi spus ceva de genul "Imi pare rau. Nu am stiut ca te deranjeaza. Multumesc ca mi-ai spus. Sunt sigur ca vom gasi impreuna o solutie."
Iar un om care e imatur o sa te scoata pe tine vinovata, o sa gaseasca tot felul de scuze etc.
In esenta, daca ai discutat cu el cum ti-am zis, ai facut foarte bine. Daca vrea sa recunoasca sau nu ca a gresit fata de tine asta e partea a doua.
Pai daca dupa o luna te trateaza asa, cred ca dupa un an iei si bataie.
Femeile sunt niste fiinte extraodrinare. Omul din ziua de azi nu mai e capabil sa iubeasca o femeie, nu mai e capabil sa poarte o discutie cu ea, nu mai e capabil de nimic. Barbatul din ziua de azi vrea de la o femeie numai s. si mancare. Iar el in schimb nu ofera nimic. Ba vine beat acasa, o mai si o mai si bate.
Fiti inteligente fetelor, alegeti barbati buni!
Dacă este prima, înveți cum este cu relațiile. Asta se rezolvă mai dur, așa. Ce vrei? Mai vrei ceva, sau nu mai vrei? Dacă nu mai vrea, îl lași în lumea lui și treci de la prima relație la o doua.
A obtinut ce a vrut, adica relatia cu tine, si acum simte ca nu mai trebuie sa faca niciun efort. Daca tu dupa o luna de relatie deja plangi din cauza lui, e grav... Daca nu mai poate iubi, sa nu isi faca relatii, tu nu esti pansament, esti om. Iti zice hooo? Dar ce, esti cal? Trezeste-te si da-i jet
Cum sa reacționezi?
Oricum este foarte indiferent ca o sa te piardă din moment ce se comporta asa.
Cel mai bine este sa te desparti de acesta chiar dacă este dificil, cel puțin dacă ai respect pentru propria persoana pur și simplu.