anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci. Am nevoie de un sfat. M-am certat cu o prietena... Chestia e ca eu m-am supărat pe ea și chiar dacă vreau sa ne împacăm, în nici un caz nu am sa ii dau eu mesaj! Orgoliu, ma rog.
Mereu eu ii dau mesaj sa ne împacăm când ne certam. De când ma știu și eram micuțe când ne-am cunoscut și ne certam eu ii dădeam ei mesaj... chiar dacă tot eu ma suparam pe ea..si ea trăia cu impresia ca tot eu sunt aia vinovata. Adica știu ca dacă am sa ii dau mesaj o sa ne împacăm dar asta nu o sa se întâmple NICIODATĂ pentru ca m-am saturat tot eu sa fac primul pas mereu. Totuși mi se pare ca pe ea o doare fix în 14, își trăiește viata în continuare și nu face nimic ca să ne impacam și să-și ceara scuze. Si nu stiu ce sa fac adica n-am nici un gând sa ii dau mesaj pentru ca eu aștept mesaj de la ea... Si nu orice mesaj. Unul în care să-și ceara pe bune scuze și sa încerce sa-și dea seama de ce a greșit și de ce m-am supărat pe ea, chiar dacă i-am mai zis de atâtea ori. Deci ce îmi sugerați ca e super de rahat situația asta. Adica eu chiar îmi doresc sa ne împacăm dar după cum am zis aștept de la ea primul pas și în caz contrar nu stiu. Păreri acum va rog. Dau coronita

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar ogoliu inseamna o doza mare de prostie, fiindca intotdeauna cel destept, cedeaza primul.
Daca iti pasa de relatia cu ea, atunci iti calci pe orgoliu si vorbesti.
Nu astepta nimic de la nimeni, ca viata iti va da numai deceptii.

| Steisi a răspuns (pentru Violleta2022):

De ce pnm sa ii dau eu mesaj in coditile in care eu m-am suparat pe ea

| Violleta2022 a răspuns (pentru Steisi):

Atunci stai suparat pe ea si astepta sa treaca anii, ca sa se intample ceva.

| Steisi a răspuns (pentru Violleta2022):

Exact asa am sa fac