| Ale_4001 a întrebat:

Deci...am nevoie de un sfat. M-am indragostit de fratele unei colege de inot, fata avand 8 ani, baiatul 19. laughing Mai stiu si cum il cheama. Cum as putea face rost de id sau macar de hi5? in afara posibilitatii sa o pun pe sorasa sa mi-l dea, adica sa ma fac de ****. big grin. Apropo, eu am 14 ani.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi este simplu fa-te prietenă cu sora lui. cum? intrebao cum o cheamă. etc. şi îi ceri id-ul lui sau hi5. eu aşa aş face :p
dacă reuşeşti să fi prietenă cu aia poate o să te intalneşti cu el şi baga-te in vbă cu el.winking bftă...

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Incearca sa te apropii de fata respectiva.

| LoveMusic a răspuns:

Apropie'te de sora'sa.Si cand mai vine cu el, baga'te in seama cu "Serus.cf? Eu sunt Ale si sunt prietena cu sora'ta" laughing Si cere'i id. dupa aia "Ne mai vedem, ceaoo! " rolling on the floor Cred ca mai mult de atat nu pot face in mom de fata.

| Special_girl a răspuns:

Pai fa-te prietena cu sora lui, si rog-o pe ea sa-ti dea vreo adresa ceva, daca nu merge...il poti intreba chiar pe el cind il mai vezi.
Desigur ca nu il intrebi deodata.Intri in vorba cu el, va cunoasteti un pic mai bine, si poate va fi chiar dinsul cel care iti va cere id-ul. Succes la agatat! big grin

| Special_girl a răspuns:

Daca mai apare ceva nou, scrie.

| iauru a răspuns:

Inainte de asta intereseaza-te daca nu e deja luat.
greu cu dragostea asta cel mai bine e sa i-l ceri lui

| danielacs a răspuns:

Data viitoare cand il mai vezi incearca sa te bagi cu el in seama tongue si poate o sa faceti schimb de numere de telefon! Daca nu incearca sa te interesezi unde sta, care sunt prietenii lui, poate le ceri lor numarul, id-ul sau hi5 tongue daca arewinking