| Pustoaicaaaaaa a întrebat:

Deci am nevoie de un sfat sad problema este ca prietenul meu nu e din acelasi oras ca mine, iar in acel oras eu am unele rude.Eu sunt genul de fata cminte, fara prieten si din alea, tatal meu, nu stiu cum, a aflat de relatia mea cu el si este dezamagit de mine si nu stiu ce sa fac, am incercat sa i spun (sa il mint)ca nu e nimic intre noi, si mi-a spus sa am grija si sa nu il fac de rusine si din alea sad. Cred ca l-am dezamagit. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cu timpul ti-ai format o imagine buna fata de tatal tau si pe deasupra el stie ca esti fata cuminte si serioasa, nu ai de ce sa iti fie frica... Incearca doar sa ii explici ca nu esti ceea ce crede el despre tine si la varsta ta nu vad nicio explicatie care sa contrazica faptul ca nu ai voie sa ai un prieten/prietena, ma rog, incearca sa te mai consulti, si vezi ce faci. Succes byewinking

| glamour a răspuns:

De ce sa-l dezamagesti? Doar nu faci vreo crima ca ai prieten. Probabil tatalui tau ii este frica sa nu faci vreo prostie sau sa nu suferi pentru respectivul, nu cred ca este dezamagit, pentru ca nu vad de ce ar fi dezamagit. Vorbeste cu el si spune-i ca vei avea grija ce faci si cum te comporti.

| Romancutza a răspuns:

Eu una zic sa continui relatia, daca chiar crezi ca el te iubeste si tu il iubesti.Acum depinde si ce varsta aveti. Tatal tau incearca sa te protejeze mia mult, el stiind ca ti-a dat educatia care trebuie nu ar fi trebuit sa te indragostesti de nimeni, dar s-a intamplat.

Oricum va intelege el odata, doar si el a iubit o femeie in viata lui asa ca nu vad care ar fi problema principalawinking

Bafta in continuare si te pup scumpokiss!

| Pustoaicaaaaaa explică:

Va multumesc happy, m-ati ajutat foarte mult :X