| UnaDinMultime a întrebat:

Deci am nevoie mare de ajutor.M-am indragostit de un baiat,ideea e ca are si un frate geaman, deci ambii fiind frumosi e greu de ales. Pina la urama inima a ales, am sa il numesc pe crash-ul meu X iar pe fratele lui Y.Deci usor usor a devenit obsesia mea.Inainte sa aflu ca il plac mai schimbam 2-3 cuvinte dar acum ma ignora complet. Povestea a inceput in luna octombrie, eu vorbeam la lectii(aproape la fiecare lectii)despre crush-ul meu prin biletele, ea bff -ul meu pe care am sa-l numesc N lua biletelele si la sfarsit de ora cand aduna un morman intreg le arata crush-ului meu.De fiecare data reactiona indiferent,fie rupea biletelele fie nici nu se uita la ele, uneori bff-ul meu se duce la el si ii le citea, de fata cu tot grupul lui si fetele populare.Si povestea sa repetat timp de o luna si ceva.Usor,usor sa indepartat de mine, eu alergam dupa el dar el fugea.La scurt timp si-a facut iubita, o fata cu 2 ani mai mica ca el, dar s-au despartit dupa 2 saptamini.Trebuie sa mentionez ca in perioada octombrie-noiembrie vorbeam cu el pe o retea de socializare,vorbeam destul de ok, cate o ora doua si chiar imi placea, uneori ma lasa cu seen alte ori imi raspundea greu la mesaje dar macar vorbea cu mine.Acum nu mai schimbam nici un cuvint,doar daca e intr-o dispozitie buna poate sa mai spuna ceva. Vreau sa va intreb,problema e in mine, eu am gresit ca am fost disperata dupa el? Cum sa ma apropii din nou de el si sa fim prieteni ca la inceput?
Va rog ajutati-ma il iubesc enorm, e primul baiat de care m-am indragostit atit de puternic am deja jumatate de an si tot nu pot scapa de sentimentele care le port pentru el!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AliTheo18 a răspuns:

Crede-ma ca stiu o fata care a unblat dupa un baiat 4 ani, el oarecum stiind ca ii place de el, dar se bateau etc, in fine. Ideea este ca asta nu e dragoste, doar iti place mult de tot de el, cum si mie imi place mult de un actor, de exemplu. O sa poti sa uiti de el, parerea mea e ca nu iti e prieten, mai ales daca te lasa cu seen. Din cate vad el nu prea are interes pentru tine, asta este adevarul, nu te supara. Eu zic uite, daca chiar il vrei, vorbeste cu el, vezi ce zice, vezi daca se arata interesat, daca nu, nu. Sunt o groaza de baieti...

0 răspunsuri: