Man,ia-o ușor!
Bun venit in acest univers macabru, plin de întuneric, venin și competiție continuă.
Sa o luam cu inceputul
"Mă refer că nici pe mama și tata nu îi cam interesează de mine pentru ca nu ma întreabă ce note iau la liceu sau cum mi-a fost ziua"
Pai evident că părinții nu îți sufla in iaurt, trebuie sa te înveți să îți iei zborul și să nu mai depinzi afectiv de ei.De aceea ai nevoie de o relație.
Pentru că dacă tu vei depinde emoțional de părinți de pe acum, vei depinde și la vârsta adultă și nu vei mai fi capabil sa îți faci o relație.
Mă rog, nu e chiar ok sa îți taie craca deodată (daca asta au făcut), dar odată și odată tot trebuia să se întâmple.
Învață să nu depinzi de nimeni.Nici de părinți,nu sunt veșnici,nici de iubite,nici ele nu sunt veșnice,nici de alții,toți sunt trecători pe lumea asta, chiar și tu,dar în momente de slăbiciune, doar tu și cu tine vei fi, la bine și la greu
Așa că, ACCEPTA-TE CUM ESTI! Pentru că nimeni nu e perfect până la urmă, însă faptul că te accepți, face mult.
"când o sa fac 18 ani fe o sa fac eu cu viata mea oare?"
Exact,ce-o să faci cu viața ta daca depinzi de alinturile părinților? O sa ajungi jos de tot psihic.
"lumea nu mă place sau că nu sunt plăcut pentru ceea ce sunt."
Pai normal că lumea nu îți va lăsa această impresie, până la urmă suntem în continuă competiție,cel mai puternic supraviețuiește!
Nu exista "Nu fac nimic cu viața mea,dar aștept femeile sa vina", pentru că nu vor veni, punct.
Luptă, îmbunătățește-te și acceptă-te așa cum ești! Viața nu e ușoară, uneori va fi imposibilă,dar nu contează!
"să mă las de liceu și de tot și sa nu îmi fac nicio relatie pentru că nu am avut niciuna?"
Din contra, nu te lasa influențat!
Continuă-ti studiile, fă-ți gagica.
Nu va fi ușor să îți faci o gagica, dar o sa merite efortul, o să vezi ce fel se simte
Bafta!
Fa-ti prieteni baieti si joaca baschet cu ei, daca la fete inca nu au curaj.
Pana ajungi la 18 ani vei descoperii ce sa faci cu viata ta, momenta trebuie sa te focusezi pe scoala, completandu-ti educatia, si odata cu trecerea vremii vei afla si ce ti-ar place sa faci in viata, gasindu-ti rostul si profesia.
Mi se pare foarte imatur să îți distrugi viitorul pentru ca ești adolescent și nu ai relație.
Ghici ce?
Ăia de îi vezi cu relație acum, o să îi vezi în maxim 2 luni= despărțiți, etc.
De ce?
Relațiile în adolescenta nu țin și de cele mai multe ori sunt toxice și provoacă traume.
Legat de părinți, mi se pare trist că nu încearcă să discute cu tine și sunt "nepăsători".
Încearcă să îți scrii gândurile în notițe și nu trebuie să ai mulți prieteni în liceu, caută o persoană cam ca tine sau cu care ai ceva pasiuni în comun și discutați.
Legat de viitor, cine știe ce îți rezervă?
Un lucru este cert nici cu o facultate în ziua de azi nu ești asigur %la % cu un trai decent și un loc de muncă în acel domeniu.
Dar fără liceu?
Rămâi cu alea 8 clase și cu cât ai început acum și îți garantez că o să îți fie foarte greu să te adaptezi la cerințele impuse de societate astăzi, maxim o sa ajungi la o treaba foarte grea și pentru că nu ai clasele necesare finalizate posibil nici sa nu poți cere schimbarea salariului pentru ca tu nu o sa poți să te duci mai sus.
Sfat de o persoană trecuta prin viata, focuseazate pe tine, oamenii sunt trecători!
Anonimul35 întreabă:
Anonimul35 întreabă: