...Mai bine nu...omule tu nu arati a emo, te stiu, esti okay asa um esti, de ce ai vrea sa fii asa ceva?
Aaa... nu! Stai, tu credeai ca vrei sa fiu emo?
Nu mai, am vrut sa vad cu arata un emo din perspectiva mai multor persoane, nu altceva.
Okay atunci, scuze.
Pai din perspectiva mea emo sunt persoane triste care sunt ocolite de ceilalti. Ei vad doar ce e rau prin lume, tristetea de peste tot...asculta muzica in casti mai mereu (cei pe care ii vad eu) si nu socializeaza cu nimeni. Se imbraca in negru si au niste priviri care parca trec prin tine, adica nu te baga in seama, par ca vad prin tine, ca se uita la ceva din spatele tau. Cam asa ii vad eu. Sunt oameni neintelesi ce au fost singuri si care au devenit asa.
Exista si baieti emo. Nu inteleg ce-au mu1erile cu...in fine, lasa, zic astia ca-s faminazi sau ceva.
Baietei si fetite rebele care s-au uitat la prea multe animeuri si au ascultat prea mult Three Days Grace.
Astia emo nu sunt deprimati ci mai degraba plictisiti de viata. Persoanele cu adevarat deprimate sunt mizerabile atat fizic cat si psihic. Un emo e un mucos ordinar care nu merita tratat cu seriozitate. De asta a si trecut moda lor. Au realizat toti ca nu mai e cool. Acum e la moda sa fii nerd/geek.
Evident, vorbesc de majoritatea celor emo, mai sunt si exceptii, copii maltratati care aleg sa se conformeze statutului de nimic in loc sa lupte si sa faca ceva din ei. Astia au nevoie de sprijin. Majoritatea celor emo sunt niste panarame de oameni care nu fac nimic cu viata lor, ca un drogat doar ca macar ala merge la concerte si iese din casa sa cumpere droguri.
Http://www.wikihow.com/Be-Emo
Nu neaparat o persoana depresiva este si emo, dar intr'un fel persoanele '''normale'' depresive si cele emo cam au aceleasi trasaturi adica, sunt mai introvertite, retrase, misterioase, doresc sa petreaca mult timp singure, in unele cazuri ganduri sinucigase(se intanesc frecvent la persoanele emo)
Si daca vezi o persoana pe strada si te gandesti ca e emo, ce te face sa spui asta?
Persoanele emo se diferentiaza si din punct de vedere al vestimentatiei ...Culori predominante roz, alb, negru, rosu, Harajuku Style, coafuri excentrice in diferente culori, piercing'uri, tatuaje etc.(bineinteles tatuaje, piercing'ri le'ai putea gasi pe oricine)
Persoanele emo sunt la fel de normale ca toata lumea. Dar unii cred ca daca nu gandesti ca majoritatea esti anormal.
Pentru a fi emo trebuie sa:
- ai piele alba
- asculti melodii triste, ceva suicidal metal, chestii...
- sa fii maltratat la scoala
- sa ai tendinte sinucigase
- SA NU ASCULTI MY CHEMICAL ROMANCE, pentru ca MCR nu e trupa emo, MCR E ARTA!
- sa fii mai retras, singur
- sa te imbraci in negru
- si sa ai parul misto, negru, indreptat cu placa, pe-o parte...stii tu.
Dedicatie de dragoste: Te iubesc mai mult decat iubesc MCR, mai mult decat iubesc Red, mai mult decat iubesc Tool, The Raconteurs, Depeche Mode...te iubesc. :333
Scuze, stiu ca e cam stangace problema e ca nu ma pricep sa fac chestii din alea siropoase, poetice, o fac in stilul meu. Sper ca-i ok.
Mai, intre persoanele emo si depresie este o oarecare legatura.Depresia este o afectiune medicala care poate influenta in mod negativ starea, gandirea si comportamentul.Asa se manifesta si acesti "emo" in societate.
Poate ai observat ca ei stau numai cu grupul lor de prieteni, se inchid in ei si au impresia ca nimeni nu-i intelege.
Acest curent "emo" este de fapt un mod al lor de a-si exprima rebeliunea fata de parinti.Stiu asta pentru ca si eu cochetam cu asa ceva cand eram mai mica (12-13 ani).Dar dupa ceva timp o sa-si revina ei la normal, chiar daca muzica rock le va ramane in cap.Adica este ca un drog, odata ce o asculti, nu te mai poti lasa de ea, asta mi s-a intamplat mie.
Pa!
oricat ai zice ca vai emo inseamna emotional si toate chestiile alea, trebuie sa accepti ca pana la urma cuvantul si-a pierdut mult din asa zisul sens si inseamna cu totul altceva. sincer mi se par penibile persoanele de genul
Este diferenta dintre cuvantul original emo si cultura emo. A fi emo inseamna a fi introvertit si a fi oarecum rebel. De obicei, oamenii emo au avut foarte multe pierderi si lupte, de aceea prefera sa stea in grupuri mici si sa isi exprime tristetea, ca o terapie in grup fara un terapeut. Pentru a-si exrima durerea, acestia uneori se imbraca in negru si au un stil gen oameni care par sa se taie la vene. Si asa s-a format si stilul emo, care inca se mai poarta.
Acum e la moda sa fii tocilar. Toti astia din clasa mea se dau drept tocilari; mi-au furat identitatea.
Anyways, sper ca te-am ajutat.
Emo chiar sunt persoane in depresie dar in depresie din cauza atentiei pe care parintii nu le o acorda si care nu pot depasii momentul iar ei prin chestia asta incearca sa atraga atentia dar nu a altcuiva ci doar a parintilor
În primul rând, "emo" trebuie privit ca un stil. E ceva ce vine din interior și este în strânsă legătură cu muzica pe care o asculți..care este rock, dar nu de orice fel. Sunt acele melodii care se axează pe sentimente sau pe trăiri tragice. Eu recomand 30 Seconds to Mars, My Chemical Romance și Green Day. Dar sunt și multe altele. Apoi, îmbrăcămintea are un tipar clasic..tricou, blugi, adidaşi/teniși. Trebuie să fie ceva care să te reprezinte, nu ceva forțat. În general, e bine să porți tricouri/bluze/hanorace etc. care au diferite inscripții sau trupe, blugi cu talie joasa, dar fără exagerări și adidaşi mari, de culoare neagră sau teniși de diferite culori, de tip Converse. Și nu în ultimul rând, cel mai important lucru, părul. Chiar vorbesc serios că este cel mai important lucru, pentru că el îți dă eticheta de "emo" (Degeaba te îmbraci ca un emo, dacă nu ai frizura potrivită. De fapt, poți să ai și numai părul făcut ok, fără să porți haine de tipul celor mai sus menționate, și ești considerat emo ). Trebuie să fie destul de lung, dar nu foarte. Cam până la umeri e bine. Și..trebuie făcut un breton pe o parte, eventual și tuns în scări, ca să aibă volum. Dacă cauți pe net imagini sigur găsești. În legătură cu depresia, părerea mea e că e deja prea mult spus. Ca să fii emo trebuie să fii puțin mai "în lumea ta", ca să zic așa. Depresia este o boală psihică și nu trebuie confundată cu dorința unor adolescenți de a-şi afirma identitatea. Lucruri de genul plânsete pe ascuns, vene tăiate, tendințe suicidale, sau hipersensibilitate sunt exagerări făcute de unii oameni care critică acest stil doar pentru că e ceva mai altfel. Să fii tu însuți e cel mai bine
.