| BellaRagazza007 a întrebat:

Deci, am o intrebare, eu momentan stau in Italia -.-"... Imi lipseste Romaniaaaaa cryingcryingcryingcrying foarte mult! nu stiu ce sa fac, ii simt lipsa la maxim. Italia sincer mi sta sul c*a*z*z*o... ( ma inebuneste, pe scurt) -.-" stiu este o intrebare penibila, dar sincer ce as putea sa fac ca sa-mi scot gandu "imi este dor de Romania"? sunt in italia, de vre. o 6 ani, dar nici odata nu mi s-a intamplat ca sa simt asa mult lipsa. sincer, aici parca este moartea pe pamant! -.-"

p. s raspundetzi daca aveti niste idee inteligente, daca comentati ca sa va bagati in seama ( cum fac anuminte persoane) mai bine schimbati intrebarea. grazie grazie grazie!

Răspuns Câştigător
| pwp a răspuns:

Romania e moartea pe pamant!
mai bine in orice alta tara decat in Romania!
mai ales in Italia, unde este foarte frumos!
sa nu te mai plictisesti, mergi prin magazine, prin parcuri, la muzee.
succes!love struck

6 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Ms pentru funda, bella!love struck

| ATHOS a răspuns:

Intoarce-te acasa!

| RUMBURAK a răspuns:

Si eu sunt de 8 ani.si mie mi-e enorm de dor de Romania. dar ma gandesc ca aici macar am o sansa in plus.am un prieten pentru care Romania este viata lui. apoi a fost fortat de destin sa stea un an in Romania si sa munceasca pe 5 mil sau sa stea prin fata blocului.cand am fost in vara la el era distrus. a zis ca daca reuseste sa vina inapoi cativa ani nu ii mai trebuie romania.eu cred ca o sa se aline dorul. am avut si eu perioade din astea. tine tare si vezi-ti interesul. daca ti-e mai bine aici atunci fixeazati asta in minte. altfel nu ai sa reusesti sa fi fericita aici si nici acolo dupa cativa ani nu-ti vei mai gasi locul.bafta si ne mai auzim.baci

| JuiceApple a răspuns:

Poi incearca sa te gandesti mai putin la Romania si sa te gandeste unde esti tu acum:*eu sunt in america de vreo 10 ani si nici mie nu-mi place gandul ca sunt departe de casa dar asta este situatiahappyas vrea sa-ti faci mai multi prieteni si sa mergi cu ei in oras si sa te plimbi cu ei mai mult prin oras si chesti din astea incearca sa o uiti pe Romania pawavefunsita?:*:X

| Capshunyka a răspuns:

Eu zic ca esti foarte bine unde esti. happy adica inteleg ca iti este dor de Romania, poate aici ai crescut, aici ai prieteni dar multi dintre cei din tara de fapt majoritatea imediat ce prind ocazia sa plece din tara nu se uita deloc inapoi. dupa parerea mea aici e moartea pe pamant, daca nu acum in curand va fi cu sigurantawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu iti spun ca nu prea ai de ce eu sunt in tara de 2 luni si ma sufoc aici nu poti face nimic.deci fix nimic e grav rau resemneazate