| nikooleta a întrebat:

Deci, am o mare problema. Am par cam de asa lungime- http://www.google.md/......tp?/imgres 1205&itbs=1&iact=rc&dur=336&oei=FAc3TYOWHdP64AaW1MzfAg&e sq=9&page=2&ndsp=40&ved=1t:429, r:37, s:36&tx=32&ty=51&biw=1280&bih=933. dar nu este deloc drept si in fiecare dimineata trebuie sa mi-l fac cu placa. deci, m-am saturat si plus la asta imi ard parul. caut o solutie cum ori sa mi-l fac drept ori sa-mi creasca mai repede. Astept opinii. Funda*

4 răspunsuri:
| denysa a răspuns:

Si al mu este tot asa ceva in genu de lungime vorbesc. eu dupa ce am spal pe cap ma usuc cu peria rotativa ma usuca de fapt cineva ca singura nu pot iar unde am probleme de exemplu la breton si firele mai mici crete/ondulate le fac cu placa, pot sa spun ca folosesc cam des placa dar nu chiar in fiecare dimineata pentru ac nu merita mai ales cand este un timp din asta "naspa" ca de la umiditate odata se duce parulbig grin deci eu ti-as recomanda peria rotativa la uscare happy succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine esta

| nikooleta explică:

Da, dar din cauza ca mil indrept nu creste, de fapt creste dar foarte greu

| Ariana_1600 a răspuns:

De ce nu incerci sa iti faci parul in asa fel sa il indrpeti doar dupa ce iti faci baie si dupa aia ba sa ti l prinzi, ba sa ti l faci exact ca in imagine ca sa nu il arzi il lasi pe el sa se mai regenereze si dupa aia te poti indrepta odata pe zi si sa iti iei si o placa mai buna (Remington)care nu arde parulbig grin