| Eusieucutine a întrebat:

Deci am o mare problema...

Eram la ora de muzica dând test, deja terminându-l, când colega de banca îmi cerea ajutorul. I-am spus ca nu o ajut ca poate ii zic prost. Așa ca am deschis caietul din banca ca sa îl dau ei ptc era foarte insistenta. In acel moment m-a văzut profesoara de muzica și mi-a trecut unu. Mediile la celelalte materii erau 10 și la istorie 9. Ce pot sa fac dacă profa nu m-a crede(ea fiind o scorpie și întâmplarea fiind in ult sapt din sem)

3 răspunsuri:
| pqGro a răspuns:

Parerea mea este ca ai facut cea mai mare greseala. Colega ta putea sa isi invete si, in felul asta stia. Ti-ai stricat media degeaba. Stiu cum este sa dai altuia si sa ia el nota mai mare ca tine. Incearca sa vorbesti cu dirigintele/diriginta despre ce s-a intamplat si poate pune o vorba buna profei de muzica happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Oricum ar fi, meriti cu varf si indesat 1. In timpul lucrarii de control nu se scoate caietul, chiar adica ai terminat. Soptiotul este interzis (si din ce stii tu si din ce furi din caiet).
Poti, cel mult, sa iti ceri iertare si sa itia sumi pedeapsa. Ar fi rusinos pentru tine sa ai note asa de mari stiind ce gesti ingrozitor ai facut. Si poate te lasi de furat (chair si pentru altii). daca maine un coleg iti cere geanta unei doamne, tu i-o smulgi din mana si apoi te plangi ca politistii sunt rai, fiindca tu ai fuyrat numai de dragul colegului?

| christall a răspuns:

Daca tu ai fi in locul profei ai crede? Poti sa vb cu profa sa-ti mai dea o sansa si sa dai inca un test. Daca o rogi frumos si iti asumi, chiar daca nu ai copiat.s-ar putea sa accepte. Asta sa-ti fie invatatura de minte! Daca vroia sa copieze, sa fi bagat ea mana sub banca.