Uau`, povestea ta e chiar dramatica...Pai,daca i`ai spus lucrurile de mai sus...ai putea sa-i spui:
-Daca tu crezi ca (cea mai buna)prietena ta ar face chestia asta, ei bine, cred ca ar trebui sa vorbesti si cu prietenul tau.
Eu in locul tau i`as spune ca abia atunci l`am cnoscut si da, chiar mi s`a parut dragut, dar nimic altceva.
Candva si candva o sa ii treaca si o sa isi dea seama ca tu spuneaai adevarul.
Funda?!
BAFTA! sper sa inteleaga!:-x
Spune-i sa isi tina iubitul mai din scurt si sa nu se mai comporte ca o mahalagioaica, tu nu i-ai facut nimic
E clar ca a deranjat-o gestul cam indraznet al prietenului ei! Probabil ca ea i-a reprosat acest lucru si el, ca sa-i faca in ciuda, a zis ceva apreciativ la adresa ta. Gelozia a indemnat-o sa vina cu scandal si, daca nu-si da seama ca a gresit, nu-ti va mai fi mult timp prietena! Poate ca nici nu ai nevoie de astfel de prietena care nu are incredere macar in tine daca nu si in prietenul ei!
Hello!
Ce mai faci?
Ce s-a mai intamplat? V-ati impacat??
Sper sa DA
Daca nu.... nu stiu.
Dar succes oricum :]
Kizz~!
Pai spune-i foarte clar ca ii esti prietena si ca tii la ea si nu-i poti face nimic de genul asta...
si explica-i ca de abia atunci l-ai cunoscut
daca nu vezi imbunatatiri atunci las-o in pace
pana la urma o sai treaca. mai ales ca din cate am observat prietenul ala al ei e cam vagabond. asa ca nu o sa tina mult relatia lor
bafta!
Eu m-am certat cu colega mea in fiecare pauza de la scoala, si ne-am impacat...nu stiu ce sfat sa iti dau eu aveam nervii pe ea,ea pe mine,ne basfeam reciproc,dar nu stiu cum de ne-am impacat.Da glumesc,stiu cum ne-am impacat, na putut sa stea fara mine, doar sunt o vedeta, da acum sa nu zice-ti ca nu-s modesta sunt, dar sunt prea glumeata.Asa sa trec la subiect.Prefate de parca nu s-a intamplat nimic, treci fara sa te uiti la ea, o sa ii fie dor de tine daca sunte-ti adevarate prietene.
Hmm.Cred ca a fost putin ranita, vazand gestul baiatului, si nu a putut sa dea vina pe el, a preferat sa dea vina pe tine. E putin geloasa, normal.Asteapta sa se calmeze si explica-i. Cel mai probabil isi va da si singura seama ca tu nu ai nici o vina.Dont worry